50 جاذبه گردشگری برتر پاریس - قسمت چهارم

پاریس با جاذبه های تاریخی، فرهنگی، طبیعی و مدرن خود، یکی از مقاصد گردشگری اصلی اروپا و جهان است. اگر برای تعریف عشق و عاشقی بخواهیم از یک شهر استفاده کنیم، پاریس گزینه بسیار مطلوبی به نظر می رسد. در مقاله های قبلی به معرفی 21 جاذبه دیدنی این شهر تماشایی پرداختیم که این روند را در این مطلب هم ادامه داده و 7 جاذبه دیگر پاریس را به گردشگران تور فرانسه و علاقه مندان به این کشور معرفی می کنیم.

50 جاذبه گردشگری برتر پاریس - قسمت چهارم

 

22. کلیسای سنت-شپل

Sainte-Chapelle

«پادشاه لوئی نهم» که بسیار مذهبی بود و بعدا «سنت لوئی» نام گرفت، در دهه 1240 چیزی را بدست آورد که فکر می کرد «تاج خار» (crown of thorns) مسیح باشد. او به دنبال مکان باشکوهی بود تا این شی را در آن قرار دهد. نتیجه این موضوع، یادمان مجلل «سنت-شپل» (Sainte-Chapelle) بود. پنجره های 15 متری این کلیسا واقعا حیرت آور هستند: صدها صحنه از انجیل در آن ها به تصویر کشیده شده اند که به «آخرالزمان» (Apocalypse) در پنجره رُز ختم می شوند. کنسرت های باستانی و گاسپل (مسیحی) هر از گاهی در این کلیسا برگزار می شوند که شرکت در آن ها خالی از لطف نیست.

 

23. بنیاد لویی ویتون

Louis Vuitton Foundation

11 گالری بسیار شیک «بنیاد لویی ویتون» (Louis Vuitton Foundation) در سال 2014 در «پارک بولونی» افتتاح شدند. این ساختمان حیرت انگیز اثر «فرانک گری» میزبان نمایش هایی از هنرمندان مدرن و معاصر معروف بوده است: انتظار دیدن آثار افرادی چون «ژان میشل باسکیا»، «گیلبرت و جرج» و «جف کونز» را به همراه آثار ویژه ای مختص هر محل داشته باشید. این موزه تحت مالکیت شرکت مادر لویی ویتون، «LVMH»، می باشد اما بعد از 55 سال به مالکیت شهر پاریس درخواهد آمد. از نکات قابل توجه بنیاد لویی ویتون می توان به رویدادهایی اشاره کرد که همزمان با نمایشگاه ها برگزار می شوند و هنرمندان و «هنرگردان های» (curators) شاخصی در آن حضور مکرر دارند.

Louis Vuitton Foundation

 

24. پاساژهای سرپوشیده پاریس

Galerie Vivienne

قبل از مراکز خرید مدرن، گالری های خرید سقف شیشه ای زیادی در قرن های هجدهم و نوزدهم در اطراف «بلوارهای بزرگ» (Grand Boulevards) پاریس وجود داشتند. این «پاساژهای سرپوشیده» (Covered Passages) به شما اجازه می دادند تا میانبر بزنید، از آب و هوای بارانی فرار کنید و یا اوقاتی را با حریم خصوصی نسبی با معشوقه تان سپری کنید. البته این پاساژها علاوه بر جذابیت های اشاره شده، موارد غیر ظریفی هم داشتند: بیشتر پاساژها یک اتاق مخصوص داشتند که در آن مدفوعی که به کفش تان گیر کرده بود را پاک می کردند. متاسفانه مدت هاست که این سرویس دیگر ارائه نمی شود، اما این پاساژهای سرپوشیده مخفیگاه های کوچک فوق العاده ای برای اختصاص یک بعد از ظهر به خریددرمانی هستند. «گالری ویوین» (Galerie Vivienne) شناخته شده ترین پاساژ سرپوشیده پاریس است که بخاطر دکور اخرایی رنگ و معرق کاری هایش که زمینه اساطیری دارند، مورد تقدیر بازدیدکنندگان است. اتاق چای آن هم قابل توجه می باشد.

 

25. مرکز ملی هنر و فرهنگ ژرژ پمپیدو

The Centre Pompidou

ظاهر پشت و روی «مرکز ملی هنر و فرهنگ ژرژ پمپیدو» (Centre national d'art et de culture Georges-Pompidou) با لوله ها، کانال های هوا و آسانسورهایی که به نمای بیرونی اش زیبایی می بخشند، آن را به یکی از شناخته شده ترین نماهای پاریس تبدیل کرده است. این مکان انقدر چشمگیر است که وقتی در سال 1977 افتتاح شد، به موفقیتی فراتر از انتظارات همگان رسید. البته این موضوع خود مشکل آفرین بود چون 5 برابر بیشتر از چیزی که انتظارش را می رفت، مردم از آن بازدید کردند. در سال های اول از اسم آن برای اشاره به هر شلوغی بیش از حدی استفاده می شد. این ساختمان بعد از یک بازسازی دوساله که در سال 2000 به پایان رسید، توسعه پیدا کرد که یک موزه بزرگتر، فضاهای اجرایی احیاشده و اضافه شدن رستوران «Georges» با چشم انداز غنی اش از نشانه های آن هستند. ورود به این انجمن و همچنین رفتن به نوک موزه با استفاده از یک آسانسور خارجی رایگان است. کلکسیون دائمی مرکز پمپیدو، گلچین پرطراوتی از هنر مدرن می باشد. حتی اگر علاقه ای به هنر مدرن ندارید، با آسانسور رایگان به بالای موزه بروید تا نمای خارق العاده ای از پاریس در اختیارتان قرار گیرد.

The Centre Pompidou

 

26. سالن نمایش اسب مجنون

Crazy Horse

سالن نمایش «اسب مجنون» (Crazy Horse) در سال 1951 تحت هدایت «آلن برناردین» افسانه ای افتتاح شد. بعد از بیش از 70 سال، این مکان همچنان مخاطبین زیادی را به خود جذب می کند. این سالن مختص ظرافت و جذابیت با پارامترهای خاصی است. انتظار نورهای رنگین کمانی زیادی را داشته باشید. این یک سالن نمایش سنتی است که به استانداردهای خود احترام می گذارد.

 

27. موزه پیکاسو

Musee Picasso

«موزه پیکاسو» (Musée Picasso) به اندازه گالری های مهم دیگر پاریس معروف نیست، اما قطعا ارزش بازدید را دارد. این گالری جذاب که درست در وسط محله لومره قرار دارد را در یک عمارت پیشین قرن هفدهمی خواهید یافت. شاهکارهای در معرض نمایش این موزه بی پایان هستند و شامل «سلستینا» (La Celestina)، «ملتمس» (The Supplicant) و «پرتره ماری-ترز والتر» (Portrait of Marie-Thérèse Walter) می شوند. این گالری برای صرف صبحی آرام فوق العاده است. اگر به بالای موزه بروید، کلکسیون هنری خود پیکاسو را خواهید یافت که شامل آثار بسیار زیبای «سزان»، «رنوآر»، «میرو» و دوست و رقیب او، «ماتیس»، می شود.

 

28. کتابفروشی شکسپیر و شرکا

Shakespeare and Company

«شکسپیر و شرکا» (Shakespeare & Company) یکی از کتابفروشی های شاخصی است که روشنفکران اهل کتاب فقط برای اینکه بگویند آنجا بوده اند (و ساک دوشی مخصوصش را بگیرند)، به آن هجوم می برند. اما این کتابفروشی زبان انگلیسی در کرانه چپ رود سن، مکان فوق العاده ای برای ادبیات گردی است؛ شکسپیر و شرکا زیبا، پر از کتاب و آرامش بخش است. در راهروهای این کتابفروشی بچرخید و به صورت همزمان ارواح نویسندگان، هنرمندان و بوهمی های متعددی که در طول سالیان در اینجا بوده اند را استنشاق کنید. حواس تان به برنامه زمانی رویدادها هم باشد که شامل کتابخوانی توسط نویسندگان معروف زیادی می شود.

 

قسمت چهارم جاذبه های گردشگری برتر پاریس به پایان رسید. سایر جاذبه های برتر این شهر زیبا را در قسمت های قبلی و بعدی مطالعه فرمایید.

به "50 جاذبه گردشگری برتر پاریس - قسمت چهارم" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "50 جاذبه گردشگری برتر پاریس - قسمت چهارم"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید
تلفن: 75284-021