تور یونان (تور آتن 5 روز) تور ارزان یونان، تور آتن ، تور ارزان اروپا ، تور یونان پاییز 98

تور یونان، تور آتن 5 روز، با ارزانترین قیمت از اروپا دیدن کنید و کشور زیبای یونان را در دفتر خاطراتتان ثبت کنید، یونان را ابتدای تمدن اروپا و زادبوم دموکراسی، فلسفه غرب، بازی‌های المپیک، علوم سیاسی، نمایشنامه‌نویسی (شامل هر دو نوع کمدی و تراژدی) می‌دانند و مملو از زیبایی‌های فلسفی و تاریخی از جذابیت اروپاست و در مدت تور یونان شاهد این زیبایی‌های هنری و فرهنگی خواهید بود.

قیمت تور شامل مبلغ ریالی (5.990.000 تومان) + مبلغ ارزی مطابق جدول زیر میباشد

ID هتل ستاره RatingمنطقهDBLSGLCWBExt-N
1 Athens Lotus 4* 8.3 Plateia Karaiskaki 390€ 690€ 380€ 90€
  • DBL: هر نفر در اتاق دوتخته
  • SGL: هر نفر در اتاق یک تخته
  • Ext-Bed: تخت اضافه
  • CWB: کودک 4 تا 12 سال با تخت
  • CNB: کودک 2 تا 4 سال بدون تخت
  • INF: نوزاد کمتر از دو سال
شناسه پکیج: 24

نکات و دانستنی‌های تور یونان (تور آتن 5 روز) تور ارزان یونان، تور آتن ، تور ارزان اروپا ، تور یونان پاییز 98

  • تاریخ به روز رسانی 28 شهریور 98
  • مدت زمان لازم جهت اخذ وقت مصاحبه حدود 3 هفته می‌باشد
  • قیمت نوزاد زیر 2 سال 1.890.000 تومان + 130 یورو می‌باشد
  • قیمت شب اضافه بر مبنای هر نفر در اتاق 2 تخته در تمام رده های سنی می‌باشد.قیمت شب اضافه در اتاق سینگل 2 برابر میباشد.
  • مبلغ واریزی سفارت بر عهده مسافر است
  • جهت استفاده از خدمات تور گروهی برای گروه 3 نفر شامل: ترانسفر فرودگاهی + راهنمای ایرانی در محل + یک گشت شهری پانورامیک (مسیرهای کوتاه به صورت  پیاده و مسیرهای طولانی با مترو ) )، مبلغ 90 یورو برای هر نفر به مبالغ فوق اضافه خواهد شد.

خدمات تور یونان (تور آتن 5 روز) تور ارزان یونان، تور آتن ، تور ارزان اروپا ، تور یونان پاییز 98

تاریخ پرواز
22 مهر 29 مهر 6 آبان 13 آبان 20 آبان 27 آبان 4 آذر 11 آذر 18 آذر 25 آذر
مدت و ترکیب تور
4 شب و 5 روز آتن 4 شب
خدمات تور
  1. پرواز ترکیش/ سایر پروازها (تهران - استانبول - آتن و بالعکس)
  2. ویزای شنگن یونان
  3. اقامت در هتل به همراه صرف صبحانه
  4. بیمه مسافرتی
مدارک مورد نیاز
  • اصل پاسپورت
    • اصل پاسپورت امضا شده با حداقل 7 ماه اعتبار از تاریخ پرواز
    • تمام پاسپورتهای قدیمی که ویزاهای معتبر همچون: کشورهای شنگن، انگلستان، استرالیا، کانادا و امریکا در آن درج شده است
  • عکس (3 قطعه 4.5×3.5 جدید که در سه ماه اخیر گرفته شده است، رنگی، پشت زمینه سفید و تمام رخ)
  • مدارکی که نیاز به ترجمه دارند  (با مهر وزارت امورخارجه)
    • مدارک شغلی:
      • پزشکان: پروانه مطب، دانش‌نامه و کارت نظام پزشکی
      • وکلا: پروانه وکالت
      • کسبه و بازاریان: جواز یا پروانه کسب
      • سازندگان ساختمان: مدارک مربوط به ساخت و ساز طی 10 سال گذشته، مانند قرادادهای مشارکت و مبایعه نامه ها
      • مشاغل دولتی: حکم استخدامی، گواهی اشتغال به کار از سازمان یا نهاد مربوطه، آخرین فیش حقوقی
      • مشاغل غیر دولتی (صاحبان کسب و کار): روزنامه رسمی آگهی تاسیس، روزنامه رسمی آخرین تغییرات آن شرکت و معرفی نامه رسمی بر روی سربرگ با مهر و امضای مدیرعامل
      • مشاغل غیر دولتی (کارکنان): ارائه گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه بر روی سربرگ رسمی با مهر و امضای مدیرعامل، با ذکر میزان حقوق
      • دانش آموزان، دانشجویان: نامه اشتغال به تحصیل از مدرسه و یا دانشگاه مربوطه
      • معلمان، اساتید و اعضای هیئت علمی دانشگاه: حکم استخدامی و نامه اشتغال به کار از مدرسه و یا دانشگاه مربوطه
      • نویسندگان: مجوز نشر و چاپ کتابهایی که طی ده سال اخیر به چاپ رسیده‌اند
    • شناسنامه (تمامی صفحات)
    • بیمه تامین اجتماعی (برگ سوابق بیمه تامین اجتماعی 6 ماهه آخر که محل بیمه شدن باید مرتبط با مدارک شغلی ارائه شده باشد، بر روی  سربرگ بیمه تامین اجتماعی که توسط شعبه مربوطه به صورت ممهور در بخش سوابق صادر می‌گردد)
    • سند ملکی (تمامی صفحات سند ملکی، زمین، باغ و... که به نام فرد متقاضی یا همسر وی می‌باشد)
    • اجازه خروج (برای فرزندان زیر 18 سال: در صورتی که فرزندان هرکدام به طور جداگانه با پدر یا مادر سفر می‌کنند، اجازه خروج هر یک از طرفین  (ولی غایب)، به صورت محضری، این مدرک نیاز به مهر تایید وزارت امور خارجه دارد)
  • اسناد مالی (با توجه به تاکید سفارت بهتر است گردش حساب و تمکن مالی از یک حساب باشد و در صورتی که از دو حساب جداگانه  میباشد، حسابی که تمکن مالی از آن صادر میگردد به همراه گردش موجودی از زمان افتتاح حساب باشد)
    • گردش حساب (گردش مالی 3 ماه منتهی به تاریخ وقت سفارت *که میانگین موجودی حساب طی دوره با مبلغ گواهی تمکن مالی هم خوانی داشته باشد* به زبان انگلیسی برای  هر نفر و ممهور به مهر بانک)
    • گواهی تمکن مالی (با حداقل 100 میلیون تومان موجودی برای هر نفر و ممهور به مهر بانک، به زبان انگلیسی و نرخ تبدیل یورو)
  • مبلغ واریزی سفارت(بصورت یورو)
  • ضمانت نامه بازگشت از سفر (بعد از صدور ویزا دریافت خواهد شد)
    • جهت زوجین: 25 میلیون تومان برای هر مسافر
    • جهت خانواده ها
      • فرزندان بالای 12 سال همچون زوجین
      • فرزندان زیر 12 سال 20 میلیون تومان
    • افراد مجرد یا متاهلینی که به تنهایی سفر می‌کنند 35 میلیون تومان
  • پیش پرداخت (70 درصد کل مبلغ تور در زمان ثبت نام)

تورهای مشابه با تور یونان (تور آتن 5 روز) تور ارزان یونان، تور آتن ، تور ارزان اروپا ، تور یونان پاییز 98

به "تور یونان (تور آتن 5 روز) تور ارزان یونان، تور آتن ، تور ارزان اروپا ، تور یونان پاییز 98" امتیاز دهید

38 کاربر به "تور یونان (تور آتن 5 روز) تور ارزان یونان، تور آتن ، تور ارزان اروپا ، تور یونان پاییز 98" امتیاز داده اند | امتیاز: 3.1 از 5
امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "تور یونان (تور آتن 5 روز) تور ارزان یونان، تور آتن ، تور ارزان اروپا ، تور یونان پاییز 98"

24 دیدگاه

24 آبان 1398

من تا اینجای زندگیم داشتم کار میکردم پول جمع میکردم ازحالا به بعد میخوام سفر کنم به یونان و آثار باستانیش علاقه دارم ،،، سه نفر هستیم من و خانومم و یک بچه سه ساله ،، برای اولین بار میخوام مسافرت خارجی برم ،،، مدارکم کامل هست گردش حساب و ضمانتنامه مشکلی ندارم ،،، چقدر طول میکشه ویزا برام صادر بشه و اینکه آیا امکان ریجکت ویزا وجود داره اگر داره چند درصد؟

پاسخ به علیرضا

25 آبان 1398

جناب آقای هاشمی
سلام
خیلی خوشحالم که می‌خواهید برای خودتون بیشتر وقت بزارید. اون هم سفر. پروسه اخذ ویزای یونان حدود 2 ماه زمان می‌بره. پس از هر روزی که تصمیم گرفتید به عقد قرارداد تور یونان می‌تونید برای 2 ماه بعد برنامه سفرتون رو داشته باشید. در مورد ریجکت ویزا هم باید باطلاع شما برسونم که شما حتی زمانی که به کشوری مثل گرجستان سفر می‌کنید که لغو روادید هست و نیازی به اخذ ویزا از قبل نداره امکان ریجکت شدن درخواست ورودتون به اون کشور در مرزهای ورودی اون کشور وجود داره. ما مطمئن‌ترین مسیر رو برای اخذ ویزا انتخاب می‌کنیم پس شما از لحاظ درستی مسیر خیالتون راحت باشه.

پاسخ به رضا باقرزاده

23 آبان 1398

خواهر و همسر من میخوان برای اذر برن یونان از کی باید اقدام کنن.لطفا به صورت تلفنی پاسخ دهید.

پاسخ به تورج محمدیان هستم .

25 آبان 1398

با سلام
مشاورین گردشگری ما در اسرع وقت با شما در تماس خواهند بود

پاسخ به رضا باقرزاده

31 شهریور 1398

سلام
وقتتون بخیر
من برای أوائل اذر می خواستم به یونان سفر کنم، کی باید اقدام کنم، قبلش نیاز هست چه مدارکی لازم هست و چه اقداماتی باید انجام بدم

پاسخ به لیلا امینی

1 مهر 1398

با سلام سرکار خانم امینی، برای آذر ماه حداکثر باید در کمتر از یک هفته آتی اقدام بفرمایید، مدارک هم در همین صفحه موجود است، برای ثبت نام و آغاز پروسه فقط به اسکن پاسپورت شما و پرداخت مبلغ بیعانه نیاز می‌باشد

پاسخ به رضا باقرزاده

16 شهریور 1398

سلام خسته نباشید من واسه آبان ماه تور یونان می خواستم لطفأ اگه امکان هست باهام تماس بگیرید خیلی ممنون

پاسخ به Ahvand khurshidi

17 شهریور 1398

سلام
مشاورین گردشگری ما در اسرع وقت با شما تماس خواهند گرفت

پاسخ به رضا باقرزاده

20 مرداد 1398

سلام .من حدود اواخر خرداد 98 برای ویزای سوئیس اقدام کردم برای خودم و دخترم وریجکت شدیم . ایا میتونم برای تور یونان اقدام کنم با توجه به ریجکتی که داشتم ؟ ممنون

پاسخ به farzaneh iranshahi

20 مرداد 1398

سلام
سرکار خانم ایرانشاهی، با توجه به اینکه سفارتهای شنگن دارای سیستم یکپارچه بایومتریک(انگشت نگاری) می‌باشند، سابقه ریجکتی ویزای شما برای تمام کشورهای عضو قابل دسترس می‌باشد. لذا پیشنهاد می‌گردد تا سوابق سفر به سایر کشورها مانند سنگاپور، بالی، تایلند و ... را در پاسپورت خود افزایش دهید و تا 2 سال اقدام به درخواست مجدد ننمایید.

پاسخ به رضا باقرزاده

10 مرداد 1398

سلام
آیا توری از 31 مرداد 98 تا 8 شهریور دارید؟ برای دو نفر بزرگسال
آیا می شود فقط بلیط و هتل را از تور شما استفاده کرد؟

پاسخ به محسن

12 مرداد 1398

با سلام جناب اقای محسن

اگر شما ویزا دارید به این تاریخی که مدنظرتون هست خواهید رسید ولی اگر ویزا ندارید، مدت زمان اخذ ویزا حدود یک ماه و نیم هست و به این تاریخ نمیرسید و بله میتوینم برای شما اقدام کنیم

پاسخ به کارشناس آوای بورالان

2 مرداد 1398

برای مسافرت در21مردادآیا فرصتی برای اقدام هست؟منظور برای صدور ویزا و تشریفات قانونی

پاسخ به احمد

3 مرداد 1398

سلام آقای احمد
با توجه به پروسه اخذ وقت مصاحبه ویزا و پروسه بعد از آن(پروسه صدور ویزا) در حال حاضر شما برای تاریخهای شهریور ماه امکان رفتن به این سفر را دارید

پاسخ به رضا باقرزاده

17 خرداد 1398

سلام تور یونان معمولا چند روزه هستش حداقل وحداکثر بمنظور مسافرت (توریستی )؟ما دونفرهستیم باکودک 3.5ساله که 25و26شهریور میخواهیم آتن باشیم.هزینه چقدره وتور دارید برای اون زمان؟

پاسخ به ساراجهانیان

19 خرداد 1398

سلام خانم جهانیان مشاورین ما با شما تماس میگیرند

پاسخ به کارشناس آوای بورالان

18 مهر 1397

سلام منظور از مبلغ ریالی برای تور یونان چقدر میشود؟

پاسخ به masoud kiani

13 مهر 1397

تور یونان بدون دردسر

پاسخ به نیما زرینی

27 شهریور 1397

سلام بنده بیمه تامین اجتماعی ندارم شغلم معامله گری در بورس هست باید چکار کنم؟ آیا اگر از این ماه بیمه خویش فرما واریز کنم قابل قبول هست؟

پاسخ به محسن

11 شهریور 1397

سلام
ایا شما ویزای مولتی یونان هم برای متقاضی دریافت میکنید؟؟من یک ویزای شنگن از سوییس در تاریخ دسامبر 2017 دارم
با سپاس

پاسخ به کامیار عالمی

6 شهریور 1397

با سلام پاسپورت من تا حالا مهر شینگن نخورده فقط دو بار مسافرت ترکیه داشتم آیا برای مسافرت به یونان مشکلی پیش میاد؟

پاسخ به محمد باقری

27 خرداد 1397

لطفا در مورد تور اتن 5 روزه در تیر 97 اطلاع رسانی فرمایید

پاسخ به علایی

11 اردیبهشت 1397

سلام- روز بخیر -میخواستم ر مورد توریونان واسه تعطیلات خرداد 97 بپرس

پاسخ به دیبا حریقی

18 فروردین 1397

سلام
من دکتر متخصص دندانپزشک و عضو هیات علمی دانشگاه ارومیه هستم
برای کارهای اقامتی نیاز دارم که یکبار مهر ورود یا خروج از آتن در پاسپورت من خورده شود.
تا حالا به حوزه شنگن مسافرت نداشتم.
از نظر مدارک گرفتن ویزا که بالا گفته شده هیچ مشکلی ندارم.
در اولین فرصت تا کی میتونم به یونان برم
مهم تعداد روز ماندن نیست
فقط مهر ورود یا خروج به پاسپورت بخورعه کافیه
یکم عجله دارم

ممنون

پاسخ به محمد حسین رازقی نژآد
* سوالتان را از کارشناس ما بپرسید، در صورتی که تمایل دارید با شما تماس گرفته شود، اطلاعات تماس خود را هم در فرم زیر درج نمایید (اطلاعات تماس شما در سایت نمایش داده نخواهد شد)
تلفن: 75284-021