ویزای کانادا، ویزای توریستی کانادا، ویزای مالتی کانادا، ویزای 5 ساله کانادا، ویزای کانادا ارزان قیمت

شرکت خدمات مسافرتی آوای بورالان مجری مستقیم ویزای کانادا مولتی (چند بار ورود) 5 ساله با ارزانترین قیمت. به شیوه های گوناگونی می‌توان اقدام به اخذ ویزای توریستی کانادا مالتی (چندبار ورود) نمود. در این شیوه که بدون دعوتنامه توریستی و صرفا بر مبنای ارزش مدارک مسافرین و سوابق سفر آنها انجام می‌پذیرد، کمترین هزینه را برای مسافرین به‌همراه خواهد داشت. اخذ ویزای توریستی کانادا فرصتی مناسبی را برای بازدید از این کشور پهناور به شما خواهد داد. اگر به کشور کانادا و زندگی در آن علاقمندید، میتوانید طی سفرهای گوناگون در مدت زمان 5 سال به کانادا به بررسی شرایط جغرافیایی در فصول مختلف، شرایط کاری، فرهنگی، اقلیمی، تحصیلی و سایر موارد مورد علاقه خود در این کشور بپردازید و چنانچه علاقمند به مهاجرت به کانادا باشید از نزدیک به بررسی این موضوع بپردازید. چنانچه قصد سفر تفریحی به کانادا را داشته باشید، ویزای توریستی کانادا به شما این اطمینان خاطر را خواهد داد که در تورهای تفریحی گروهی کانادای شرکت خدمات مسافرتی و گردشگری آوای بورالان با کامل‌ترین گشتها شرکت داشته باشید. در تورهای متنوع کانادا در سال 1398 منتظر شما می‌باشیم. با آوای بورالان آسوده خاطر ویزای خود را اخذ و در کمال آرامش به سفر بروید. ویزای کانادا

ID هتل ستاره DBL
1 ویزای توریستی مالتی 5 ساله کانادا 5*+ 290$
  • DBL: هر نفر در اتاق دوتخته
  • SGL: هر نفر در اتاق یک تخته
  • Ext-Bed: تخت اضافه
  • CWB: کودک 4 تا 12 سال با تخت
  • CNB: کودک 2 تا 4 سال بدون تخت
  • INF: نوزاد کمتر از دو سال
شناسه پکیج: 142

نکات و دانستنی‌های ویزای کانادا، ویزای توریستی کانادا، ویزای مالتی کانادا، ویزای 5 ساله کانادا، ویزای کانادا ارزان قیمت

  • تاریخ بروز رسانی 31 فروردین 98
  • هزینه سفر به شهر استانبول و رفت و برگشت از هتل به دفتر VFS جهت انجام مصاحبه بر عهده مسافر میباشد
    • جهت آگاهی از هزینه سفر استانبول متناسب با سلیقه شما میتوانید با کانتر مربوطه در تماس باشید
  • نکته مهم! جهت دریافت ویزا با 5سال اعتبار باید پاسپورت فرد 5 سال اعتبار داشته باشد، چنانچه پاسپورت کمتر از 5سال اعتبار داشته باشد اعتبار ویزا به همان میزان کمتر از 5سال خواهد بود
  • خانواده های 5 نفر و بیشتر شامل 10 درصد تخفیف در قیمت ویزا خواهند بود.
  • هزینه واریزی سفارت 195 دلار بر عهده مسافر میباشد.
  • هزینه پیک آپ ویزا(ارسال به آنکارا جهت لیبل شدن ویزا) 45 دلار برای هر نفر، بر عهده مسافر میباشد

خدمات ویزای کانادا، ویزای توریستی کانادا، ویزای مالتی کانادا، ویزای 5 ساله کانادا، ویزای کانادا ارزان قیمت

ترکیب تور
تورنتو
خدمات تور
  1. تکمیل مدارک مطابق با استانداردهای روز مورد پذیرش سفارت کانادا
  2. انجام واریزی سفارت جهت انجام انگشت نگاری(در صورت درخواست مسافر)
  3. پیک آپ ویزا: ارسال پاسپورت به سفارت جهت لیبل شدن ویزا و بازگرداندن آن به مسافرین (با پرداخت هزینه قابل انجام است)
مدارک مورد نیاز
  • پاسپورت
    • اصل پاسپورت امضا شده
      • جهت دریافت ویزا با 5 سال اعتبار باید پاسپورت فرد در زمان اقدام برای ویزا 5سال اعتبار داشته باشد و چنانچه اعتبار پاسپورت کمتر از 5 سال باشد اعتبار ویزا به همان میزان کمتر از 5 سال خواهد بود.
      • تمام پاسپورتهای قدیمی که ویزاهای معتبر همچون: کشورهای شنگن، انگلستان، استرالیا، کانادا و امریکا در آن درج شده است
  • عکس (2 قطعه 4.5×3.5 جدید که در سه ماه اخیر گرفته شده است، رنگی، پشت زمینه سفید و تمام رخ)
  • مدارکی که نیاز به ترجمه دارند (با مهر دارالترجمه کافی است)
    • مدارک شغلی:
      • پزشکان: پروانه مطب، دانش‌نامه و کارت نظام پزشکی
      • وکلا: پروانه وکالت
      • کسبه و بازاریان: جواز یا پروانه کسب
      • سازندگان ساختمان: مدارک مربوط به ساخت و ساز طی 10 سال گذشته، مانند قرادادهای مشارکت و مبایعه نامه ها
      • مشاغل دولتی: حکم استخدامی، گواهی اشتغال به کار از سازمان یا نهاد مربوطه، آخرین فیش حقوقی
      • مشاغل غیر دولتی (صاحبان کسب و کار): روزنامه رسمی آگهی تاسیس، روزنامه رسمی آخرین تغییرات آن شرکت و معرفی نامه رسمی بر روی سربرگ با مهر و امضای مدیرعامل
      • مشاغل غیر دولتی (کارکنان): ارائه گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه بر روی سربرگ رسمی با مهر و امضای مدیرعامل، با ذکر میزان حقوق
      • دانش آموزان، دانشجویان: نامه اشتغال به تحصیل از مدرسه و یا دانشگاه مربوطه
      • معلمان، اساتید و اعضای هیئت علمی دانشگاه: حکم استخدامی و نامه اشتغال به کار از مدرسه و یا دانشگاه مربوطه
      • نویسندگان: مجوز نشر و چاپ کتابهایی که طی ده سال اخیر به چاپ رسیده‌اند
    • سوابق بیمه تامین اجتماعی (برگ سوابق بیمه تامین اجتماعی (تمام سوابق) که محل بیمه شدن باید مرتبط با مدارک شغلی ارائه شده باشد، بر روی سربرگ بیمه تامین اجتماعی که توسط شعبه مربوطه به صورت ممهور در بخش سوابق صادر می‌گردد)
    • اجازه خروج: 
      • برای فرزندان زیر 18 سال: در صورتی که فرزندان هرکدام به طور جداگانه با پدر یا مادر سفر می‌کنند، اجازه خروج هر یک از طرفین (ولی غایب)، به صورت محضری، این مدرک نیاز به مهر تایید وزارت امور خارجه دارد
    • شناسنامه (تمامی صفحات)
    • کارت پایان خدمت
    • کارت ملی
    • سند ازدواج
    • سند ملکی (تمامی صفحات سند ملکی، زمین، باغ و... که به نام فرد متقاضی یا همسر وی می‌باشد)
  • اسناد مالی (بهتر است گردش حساب و تمکن مالی از یک حساب باشد و در صورتی که از دو حساب جداگانه میباشد، حسابی که تمکن مالی از آن صادر میگردد به همراه گردش موجودی از زمان افتتاح حساب باشد)
    • گردش حساب (گردش مالی 3 ماه منتهی به تاریخ وقت سفارت *که میانگین موجودی حساب طی دوره با مبلغ گواهی تمکن مالی هم خوانی داشته باشد* به زبان انگلیسی برای  هر نفر و ممهور به مهر بانک)
    • گواهی تمکن مالی (با حداقل 50 میلیون تومان موجودی برای هر نفر و ممهور به مهر بانک، به زبان انگلیسی و نرخ تبدیل دلار کانادا)
  • پیش پرداخت (تمام مبلغ در زمان ثبت نام)

تورهای مشابه با ویزای کانادا، ویزای توریستی کانادا، ویزای مالتی کانادا، ویزای 5 ساله کانادا، ویزای کانادا ارزان قیمت

به "ویزای کانادا، ویزای توریستی کانادا، ویزای مالتی کانادا، ویزای 5 ساله کانادا، ویزای کانادا ارزان قیمت" امتیاز دهید

12 کاربر به "ویزای کانادا، ویزای توریستی کانادا، ویزای مالتی کانادا، ویزای 5 ساله کانادا، ویزای کانادا ارزان قیمت" امتیاز داده اند | امتیاز: 3.8 از 5
امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "ویزای کانادا، ویزای توریستی کانادا، ویزای مالتی کانادا، ویزای 5 ساله کانادا، ویزای کانادا ارزان قیمت"

13 دیدگاه

4 شهریور 1398

سلام من قصد دارم ویزای مولتی پنج ساله کانادا بگیرم ویزای شنگن ندارم من یک ماه پیش ویزای نمایشگاهی المان اقدام کردم رجکت شده‌ من نمیخوام دوباره کلی هزینه کنم و رجکت بشم اگر کارتون تضمینی هست من اقدام کنم

پاسخ به صادقزاده

5 شهریور 1398

سلام جناب صادق زاده، ضمن تشکر از حسن انتخابتان در پاسخ به پرسش شما باید باطلاع شما برسانیم که یکی از مهمترین عوامل صدور ویزای کانادا سوابق سفر فرد متقاضی می‌باشد. یعنی افسر اداره مهاجرت باید علاوه بر کامل بودن سایر مدارک مانند مدارک شغلی، ملکی، گردش حساب بانکی و ... از مجموعه مدارک و سوابق سفر شما به این استنباط برسد که شما یک توریست واقعی هستید و قصد سفر گردشگری به کانادا را دارید و در پایان سفر به کشور خودتا بازخواهید گشت. درمورد واژه ویزای تضمینی هم یک نکته را دوستانه به شما عرض میکنم که در معنای واژه ها بیشتر دقت فرمایید. فرد یا افرادی که از این واژه استفاده می‌کنند و به متقاضیان ویزای کانادا تضمین ویزای 100 درصدی را می‌دهند احتمالا یا کنسول سفارت کانادا می‌باشند و یا شیاد. از طرفی بسیاری از همکاران ما در دیگر شرکتها که از این واژه استفاده می‌کنند بعلت اصرار متقاضیان به استفاده از واژه ویزای تضمینی و یا گارانتی به پیروی از خط مشی بازار به ناچار آنها هم همین رویه را پیش می‌گیرند ولی خود بهتر می‌دانند که چیزی به نام ویزای تضمینی وجود ندارد و همواره با هر شرایطی احتمال عدم صدور ویزا برای کاملترین مدارک و یا صدور ویزا برای ناقص‌ترین مدارک وجود دارد. با تمام این اوصاف شرکت خدمات مسافرتی آوای بورالان با نزدیک به 10 سال تجربه اخذ ویزای شنگن و کانادا مطمئن‌ترین مسیر در راه اخذ ویزای کانادا و ویزای شنگن را برای مسافرین خود انتخاب می‌کند

پاسخ به رضا باقرزاده

23 اردیبهشت 1398

سلام
من به اتفاق خانم و دو پسرم سابقه 2 سفر توریستی به دبی و یک شینگن داریم خانمم14 سال سابقه نمایندگی یکی از برندهای بیمه به انضمام سابقه تامین اجتماعی و خودم نیز سابقه14 سال کار در یکی از شرکتهای بیمه ای با سابقه تامین اجتماعی و مدیرعامل و رئیس هیآت مدیره شرکت تعاونی مروارید دام گلستان از سال 1381 تاکنون ودارای سند ملکی ترجمه شده هستم
سوالم اینه درصورتیکه واسه تائیدیه تمکن مالی مشکلی نداشته باشیم باتوجه به همه بایدها و نبایدها احتمال دراومدن ویزای مارو چند درصدپیش بینی میکنیدو صلاح میدونید اقدام کنبم.ضمن اینکه من یه دختر 4 ساله هم دارم که توی این سفر همراهمان نیست و اینکه ما سال 2016 مصاحبه سفارت آمریکا قبول شدیم ولی به سد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا برخوردیم
واگر هزینه واسه دو بزرگسال و یک نفر13سال و یک نفر7سال روهم بفرمائید بی نهایت متشکرم

پاسخ به حسن میرشکاری

24 اردیبهشت 1398

سلام اقای میر شکاری مشاورین ما با شما تماس خواهند گرفت

پاسخ به کارشناس آوای بورالان

27 آذر 1397

امکان تحصیل در ویزای توریستی وجود دارد؟

پاسخ به کسری

23 مهر 1397

من تمام مدارک برای گرفتن ویزای توریستی رو دارم فقط بیمه ای که می ریزم اختیاری هست در صورتی که خودم کاسب هستم وجواز کسب دارم وبا همسرم وفرزندمی خواستم ویزای توریستی کانادا رابگیریم البته ما تا به حال از ایران خارج نشده ایم لطفا راهنمایی کنید

پاسخ به محمد حسین محسنی

3 مهر 1397

با سلام
من میخواستم برای ویزای 5 ساله کانادا اقدام کنم
دو شنگن دارم
لطفا هزینه را می فرمائید
با تشکر

پاسخ به پرستو گلزاری

3 مهر 1397

همسر و دو دختر من شهروند آمریکا هستن
و من دو سال هست سربازیم تموم شده
و ما قصد داریم برای همیشه بریم کانادا
چی کار باید بکنم
و چقدر هزینه باید داشته باشیم
منتظرم
ممنون

پاسخ به Ali Imani

22 شهریور 1397

سلام من قصد سفر به کانادا را برای شرکت در یک کنفرانس علمی را دارم و دعوتنامه هم از طرف کنفرانس دارم تاریخ کنفرانس 23 و 24 فروردین هست میخواستم بدونم چه زمانی بهتر هست اقدام کنم.

پاسخ به Zahra goharikamel

21 مرداد 1397

با سلام
احتراما همسر و فرزندان متقاضی اخذ ویزای توریستی کانادا دارند. طبق مدارک بالا ایشان ملکی بنام خود ندارد. چگونه این مشکل حل می شود.
ممنون

پاسخ به م س ح

6 مرداد 1397

سلام
با احترام خدمت شما کارشناس محترم
عارضم به خدمت شما بنده تا به حال به هیچ کدارم از کشورهایی که لازمه یکبار سفر رفته باشم رو در سوابقم ندارم و قصد سفر به کانادا دارم، بنابراین از شما خواهشمندم بنده رو راهنمایی کنید که جه اقداماتی باید انجام بدم.
با تشکر - رفیعی

پاسخ به میلاد رفیعی

19 تیر 1397

کسی که تا حالا کشورهای اروپایی عضو شینگن رو نرفته باشه .نمیتونه برای ویزای کانادا اقدام کنه!باید از یه جایی شروع کرد.باید چیکار کرد

پاسخ به شهرام

16 تیر 1397

اطلاعات موجود در وب سایت شما را مطالعه کردم. فقط دو سوال:
1- برای شما امکان دریافت ویزای پژوهشی وجود دارد؟
2- برای یک خانواده 4 نفره سه بزرگسال و 1 زیر 12 سال هزینه ویزا و تور توریستی کانادا چقدر میشه؟

پاسخ به بابک ارگی
سوالتان را از کارشناس ما بپرسید، در صورتی که تمایل دارید با شما تماس گرفته شود، اطلاعات تماس خود را هم در فرم زیر درج نمایید (اطلاعات تماس شما در سایت نمایش داده نخواهد شد)
تلفن: 75284-021