ویزای کانادا، ویزای کانادا با دعوتنامه، ویزای توریستی کانادا، ویزای مالتی کانادا، ویزای 5 ساله کانادا

شرکت خدمات مسافرتی آوای بورالان مجری تخصصی و مستقیم ویزای کانادا مولتی (چند بار ورود) 5 ساله با دعوتنامه. اخذ ویزای توریستی کانادا بصورت مالتی (چندبار ورود) فرصتی مناسب برای سفر به این کشور پهناور است. شما میتوانید در سفرهای مختلف خود طی 5 سال به کانادا به بررسی شرایط کاری، فرهنگی، اقلیمی، تحصیلی و سایر موارد مورد علاقه خود در این کشور بپردازید و چنانچه علاقمند به مهاجرت به کانادا باشید از نزدیک به بررسی موضوع بپردازید. چنانچه قصد سفر تفریحی به کانادا را داشته باشید، ویزای کانادا که با معتبرترین دعوتنامه توریستی از بزرگترین کمپانی گردشگری کانادا اخذ میشود به شما این اطمینان خاطر را خواهد داد که پس از اخذ ویزای مولتی کانادا با آرامش خاطر در تورهای تفریحی گروهی کانادا با کاملترین گشتها شرکت داشته باشید، در تورهای متنوع کانادا در سال 1397 منتظر شما میباشیم. با آوای بورالان آسوده خاطر ویزای خود را اخذ و در کمال آرامش به سفر بروید.

ID هتل ستاره DBL
1 ویزای تضمینی مالتی کانادا 5* 1,290$
  • DBL: هر نفر در اتاق دوتخته
  • SGL: هر نفر در اتاق یک تخته
  • Ext-Bed: تخت اضافه
  • CWB: کودک 4 تا 12 سال با تخت
  • CNB: کودک 2 تا 4 سال بدون تخت
  • INF: نوزاد کمتر از دو سال
شناسه پکیج: 140

نکات و دانستنی‌های ویزای کانادا، ویزای کانادا با دعوتنامه، ویزای توریستی کانادا، ویزای مالتی کانادا، ویزای 5 ساله کانادا

  • تاریخ بروز رسانی 31 فروردین 98
  • قیمت پرواز و هتل در صورت درخواست مسافرین پس از اخذ ویزا اعلام خواهد شد
  • نکته مهم! جهت دریافت ویزا با 5سال اعتبار باید پاسپورت فرد 5 سال اعتبار داشته باشد، چنانچه پاسپورت کمتر از 5سال اعتبار داشته باشد اعتبار ویزا به همان میزان کمتر از 5سال خواهد بود
  • هزینه سفر به شهر استانبول و رفت و برگشت از هتل به دفتر VFS جهت انجام مصاحبه بر عهده مسافر میباشد
    • جهت آگاهی از هزینه سفر استانبول متناسب با سلیقه شما میتوانید با کانتر مربوطه در تماس باشید
  • خانواده های 4 نفر و بیشتر شامل 10 درصد تخفیف در قیمت ویزا خواهند بود.
  • ویزاهای کانادا که با دعوتنامه اخذ میشود بصورت گارانتی میباشد.
  • هزینه واریزی سفارت کانادا 195 دلار بر عهده مسافر میباشد.

خدمات ویزای کانادا، ویزای کانادا با دعوتنامه، ویزای توریستی کانادا، ویزای مالتی کانادا، ویزای 5 ساله کانادا

ترکیب تور
تورنتو
خدمات تور
  1. اخذ دعوتنامه توریستی معتبر از بزرگترین شرکت گردشگری کانادا
  2. تکمیل مدارک مطابق با استانداردهای مورد پذیرش سفارت کانادا
  3. پیک آپ ویزا (ارسال پاسپورت به سفارت جهت لیبل شدن ویزا و بازگرداندن آن به مسافرین)
مدارک مورد نیاز
  • پاسپورت
    • اصل پاسپورت امضا شده
      • جهت دریافت ویزا با 5 سال اعتبار باید پاسپورت فرد در زمان اقدام برای ویزا 5سال اعتبار داشته باشد و چنانچه اعتبار پاسپورت کمتر از 5 سال باشد اعتبار ویزا به همان میزان کمتر از 5 سال خواهد بود.
      • تمام پاسپورتهای قدیمی که ویزاهای معتبر همچون: کشورهای شنگن، انگلستان، استرالیا، کانادا و امریکا در آن درج شده است
  • عکس (2 قطعه 4.5×3.5 جدید که در سه ماه اخیر گرفته شده است، رنگی، پشت زمینه سفید و تمام رخ)
  • مدارکی که نیاز به ترجمه دارند (با مهر دارالترجمه کافی است)
    • مدارک شغلی:
      • پزشکان: پروانه مطب، دانش‌نامه و کارت نظام پزشکی
      • وکلا: پروانه وکالت
      • کسبه و بازاریان: جواز یا پروانه کسب
      • سازندگان ساختمان: مدارک مربوط به ساخت و ساز طی 10 سال گذشته، مانند قرادادهای مشارکت و مبایعه نامه ها
      • مشاغل دولتی: حکم استخدامی، گواهی اشتغال به کار از سازمان یا نهاد مربوطه، آخرین فیش حقوقی
      • مشاغل غیر دولتی (صاحبان کسب و کار): روزنامه رسمی آگهی تاسیس، روزنامه رسمی آخرین تغییرات آن شرکت و معرفی نامه رسمی بر روی سربرگ با مهر و امضای مدیرعامل
      • مشاغل غیر دولتی (کارکنان): ارائه گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه بر روی سربرگ رسمی با مهر و امضای مدیرعامل، با ذکر میزان حقوق
      • دانش آموزان، دانشجویان: نامه اشتغال به تحصیل از مدرسه و یا دانشگاه مربوطه
      • معلمان، اساتید و اعضای هیئت علمی دانشگاه: حکم استخدامی و نامه اشتغال به کار از مدرسه و یا دانشگاه مربوطه
      • نویسندگان: مجوز نشر و چاپ کتابهایی که طی ده سال اخیر به چاپ رسیده‌اند
    • سوابق بیمه تامین اجتماعی (برگ سوابق بیمه تامین اجتماعی (تمام سوابق) که محل بیمه شدن باید مرتبط با مدارک شغلی ارائه شده باشد، بر روی سربرگ بیمه تامین اجتماعی که توسط شعبه مربوطه به صورت ممهور در بخش سوابق صادر می‌گردد)
    • اجازه خروج: 
      • برای فرزندان زیر 18 سال: در صورتی که فرزندان هرکدام به طور جداگانه با پدر یا مادر سفر می‌کنند، اجازه خروج هر یک از طرفین (ولی غایب)، به صورت محضری، این مدرک نیاز به مهر تایید وزارت امور خارجه دارد
    • شناسنامه (تمامی صفحات)
    • کارت پایان خدمت
    • کارت ملی
    • سند ازدواج
    • سند ملکی (تمامی صفحات سند ملکی، زمین، باغ و... که به نام فرد متقاضی یا همسر وی می‌باشد)
  • اسناد مالی (بهتر است گردش حساب و تمکن مالی از یک حساب باشد و در صورتی که از دو حساب جداگانه میباشد، حسابی که تمکن مالی از آن صادر میگردد به همراه گردش موجودی از زمان افتتاح حساب باشد)
    • گردش حساب (گردش مالی 3 ماه منتهی به تاریخ وقت سفارت *که میانگین موجودی حساب طی دوره با مبلغ گواهی تمکن مالی هم خوانی داشته باشد* به زبان انگلیسی برای  هر نفر و ممهور به مهر بانک)
    • گواهی تمکن مالی (با حداقل 50 میلیون تومان موجودی برای هر نفر و ممهور به مهر بانک، به زبان انگلیسی و نرخ تبدیل دلار کانادا)
  • پیش پرداخت (تمام مبلغ در زمان ثبت نام)

تورهای مشابه با ویزای کانادا، ویزای کانادا با دعوتنامه، ویزای توریستی کانادا، ویزای مالتی کانادا، ویزای 5 ساله کانادا

به "ویزای کانادا، ویزای کانادا با دعوتنامه، ویزای توریستی کانادا، ویزای مالتی کانادا، ویزای 5 ساله کانادا" امتیاز دهید

22 کاربر به "ویزای کانادا، ویزای کانادا با دعوتنامه، ویزای توریستی کانادا، ویزای مالتی کانادا، ویزای 5 ساله کانادا" امتیاز داده اند | امتیاز: 3.7 از 5
امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "ویزای کانادا، ویزای کانادا با دعوتنامه، ویزای توریستی کانادا، ویزای مالتی کانادا، ویزای 5 ساله کانادا"

5 دیدگاه

18 شهریور 1397

سلام اخذ ویزا را چگونه تضمین میکنید ودر صورت عدم اخذ ان چه تعهداتی را ضمانت میکنید

پاسخ به فرزاد

16 شهریور 1397

میخوام ویزای کانادا بگیرم لطفا میخام راهنماییم کنین

پاسخ به عاطفه

12 شهریور 1397

برای پاییز 97 آیا توری برای کانادا برگزار می شود. برای 2 بزرگسال و 2 کودک 2 ساله. برای ویزای مولتی 5 ساله بصورت تضمینی انجام می دهید؟ هزینه آن چقدر می باشد؟ با سپاس فراوان

پاسخ به احمد مهاجری

5 مرداد 1397

با سلام. من سند بنام ندارم برای عید نوروز 98 تور اروپا اسپانیا و هلند ثبت نام کردم.برای بهار 98 میخواستم ویزای کانادا داشته باشم برای سفر به این کشور . لطف راهنمایی بفرمایید.

پاسخ به غلامرضا اشرفی

4 خرداد 1397

با توجه به اینکه ما سندی به نام نداریم بازهم شانس دریافت ویزای 5ساله کانادا رو داریم ؟؟

پاسخ به محمدرضا عباس زاده
سوالتان را از کارشناس ما بپرسید، در صورتی که تمایل دارید با شما تماس گرفته شود، اطلاعات تماس خود را هم در فرم زیر درج نمایید (اطلاعات تماس شما در سایت نمایش داده نخواهد شد)
تلفن: 75284-021