تور 8 شب کانادا (3 شب مونترال + 3 شب تورنتو + 2شب نیاگارا) + 6 شب مکزیک (کانکون) نوروز 97

در این تور 14 روزه قاره آمریکا شما 8 شب را در کانادا اقامت خواهید داشت و سپس 6 روز را در کانکون مکزیک می‌گذرانید. کانکون یکی از زیباترین سواحل دنیا را دارد و هر ساله میزبان میلیونها گردشگر است. در کانادا 3 شب را در مونترال خواهید بود و 3 شب را در یکی از بزرگترین شهرهای کانادا یعنی تورنتو می‌گذرانید. 2 شب از تور شما به اقامت در هتلی در نزدیکی آبشار نیاگارا اختصاص داده شده است. در این مدت می‌توانید از یکی از زیباترین و بزرگترین آبشارهای دنیا لذت ببرید.

دیگر تورهای آمریکای شمالی را می توانید در صفحه تور کانادا ببینید.

قیمت تور شامل مبلغ ریالی (15.900.0000 تومان) + مبلغ ارزی مطابق جدول

ID هتل ستاره Ratingشهرمنطقهوعده غذاییDBLSGLCWBCNBINF
1 Sheraton Centre Toronto / Same 4* 8.6 تورنتو Queen St W 4,990$ 6,900$ 2,900$ 1,900$ 900$
Hilton Niagara Falls Tower 4* 8 آبشار نیاگارا Fallsview
Riu Palace Cancun 5*+ 8.5 کانکون Cancun
  • DBL: هر نفر در اتاق دوتخته
  • SGL: هر نفر در اتاق یک تخته
  • Ext-Bed: تخت اضافه
  • CWB: کودک 4 تا 12 سال با تخت
  • CNB: کودک 2 تا 4 سال بدون تخت
  • INF: نوزاد کمتر از دو سال
شناسه پکیج: 3

نکات و دانستنی‌های تور 8 شب کانادا (3 شب مونترال + 3 شب تورنتو + 2شب نیاگارا) + 6 شب مکزیک (کانکون) نوروز 97

مسافرین تور کانادا شرکت خدمات مسافرتی آوای بورالان جهت انگشت‌نگاری در سفارت کانادا واقع در شهر آنکارا و یا استانبول ترکیه، در صورت تمایل به صورت VIP (بدون صف و با حضور نماینده شرکت) حضور خواهند یافت، هزینه سفر به ترکیه بر عهده مسافر میباشد.

خدمات تور 8 شب کانادا (3 شب مونترال + 3 شب تورنتو + 2شب نیاگارا) + 6 شب مکزیک (کانکون) نوروز 97

تاریخ پرواز
28 اسفند
مدت و ترکیب تور
12 شب و 13 روز تورنتو (4 شب) آبشار نیاگارا (2 شب) کانکون (6 شب)
خدمات تور
  1. اخذ ویزای مولتی 5 ساله از طریق دعوتنامه معتبر شرکت توریستی در کانادا
  2. اقامت در هتل های تاپ با صبحانه / هتل مکزیک بصورت All Inclusive
  3. ترانسفر فرودگاهی در تمام شهرها به همراه راهنمای فارسی زبان
  4. پرواز بین تورنتو - کانکون - تورنتو
  5. یک روز گشت در هر شهر طبق برنامه
  6. راهنمای فارسی زبان
  7. بیمه مسافرتی سامان
مدارک مورد نیاز
  • اصل پاسپورت
    • امضا شده، با توجه به اینکه سفارت کانادا مدت اعتبار ویزا را مطابق با میزان اعتبار پاسپورت صادر میکند، جهت صدور ویزای 5 ساله حتما باید پاسپورت خود را قبل از رفتن به سفارت جهت مصاحبه تعویض نمایید تا حداکثر اعتبار لازم را داشته باشد
    • تمام پاسپورتهای قدیمی که ویزاهای معتبر همچون: کشورهای شنگن، انگلستان، استرالیا، کانادا و امریکا در آن درج شده است
    • جهت اقدام برای ویزای کانادا داشتن حداقل یک ویزا از کشورهای معتبر مورد اشاره، با مهر ورود و خروج طی سه سال گذشته، الزامی است
  • عکس (3 قطعه 4.5×3.5 جدید که در سه ماه اخیر گرفته شده است، رنگی، پشت زمینه سفید و تمام رخ)
  • مدارکی که نیاز به ترجمه دارند (با مهر دارالترجمه کافی است)
    • مدارک شغلی: 
      • پزشکان: پروانه مطب، دانش‌نامه و کارت نظام پزشکی
      • وکلا: پروانه وکالت
      • کسبه و بازاریان: جواز یا پروانه کسب
      • سازندگان ساختمان: مدارک مربوط به ساخت و ساز طی 10 سال گذشته، مانند قرادادهای مشارکت و مبایعه نامه ها
      • مشاغل دولتی: حکم استخدامی، گواهی اشتغال به کار از سازمان یا نهاد مربوطه، آخرین فیش حقوقی
      • مشاغل غیر دولتی (صاحبان کسب و کار): روزنامه رسمی آگهی تاسیس، روزنامه رسمی آخرین تغییرات آن شرکت و معرفی نامه رسمی بر روی سربرگ با مهر و امضای مدیرعامل
      • مشاغل غیر دولتی (کارکنان): ارائه گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه بر روی سربرگ رسمی با مهر و امضای مدیرعامل، با ذکر میزان حقوق
      • دانش آموزان، دانشجویان: نامه اشتغال به تحصیل از مدرسه و یا دانشگاه مربوطه
      • معلمان، اساتید و اعضای هیئت علمی دانشگاه: حکم استخدامی و نامه اشتغال به کار از مدرسه و یا دانشگاه مربوطه
      • نویسندگان: مجوز نشر و چاپ کتابهایی که طی ده سال اخیر به چاپ رسیده‌اند
      • برای فرزندان زیر 18 سال: در صورتی که فرزندان هرکدام به طور جداگانه با پدر یا مادر سفر می‌کنند، اجازه خروج هر یک از طرفین (ولی غایب)، به صورت محضری، این مدرک نیاز به مهر تایید وزارت امور خارجه دارد
      • برای خانومهای متاهل که به تنهایی و بدون همسرشان قصد سفر دارند
    • بیمه تامین اجتماعی (برگ سوابق بیمه تامین اجتماعی 6 ماهه آخر که محل بیمه شدن باید مرتبط با مدارک شغلی ارائه شده باشد، بر روی سربرگ بیمه تامین اجتماعی که توسط شعبه مربوطه به صورت ممهور در بخش سوابق صادر می‌گردد)
    • شناسنامه (تمامی صفحات)
    • کارت پایان خدمت
    • کارت ملی
    • سند ازدواج
    • سند ملکی (تمامی صفحات سند ملکی، زمین، باغ و... که به نام فرد متقاضی یا همسر وی می‌باشد)
    • اجازه خروج: برای فرزندان زیر 18 سال: در صورتی که فرزندان هرکدام به طور جداگانه با پدر یا مادر سفر می‌کنند، اجازه خروج هر یک از طرفین(ولی غایب)، به صورت محضری، این مدرک نیاز به مهر تایید وزارت امور خارجه دارد
  • اسناد مالی (بهتر است گردش حساب و تمکن مالی از یک حساب باشد و در صورتی که از دو حساب جداگانه میباشد، حسابی که تمکن مالی از آن صادر میگردد به همراه گردش موجودی از زمان افتتاح حساب باشد)
    • گردش حساب (گردش مالی 3 ماه منتهی به تاریخ وقت سفارت *که میانگین موجودی حساب طی دوره با مبلغ گواهی تمکن مالی هم خوانی داشته باشد* به زبان انگلیسی برای  هر نفر و ممهور به مهر بانک)
    • گواهی تمکن مالی (با حداقل 50 میلیون تومان موجودی برای هر نفر و ممهور به مهر بانک، به زبان انگلیسی و نرخ تبدیل یورو)
  • پیش پرداخت (کل مبلغ ریالی + 50درصد مبلغ ارزی در زمان ثبت نام)

تورهای مشابه با تور 8 شب کانادا (3 شب مونترال + 3 شب تورنتو + 2شب نیاگارا) + 6 شب مکزیک (کانکون) نوروز 97

به "تور 8 شب کانادا (3 شب مونترال + 3 شب تورنتو + 2شب نیاگارا) + 6 شب مکزیک (کانکون) نوروز 97" امتیاز دهید

3 کاربر به "تور 8 شب کانادا (3 شب مونترال + 3 شب تورنتو + 2شب نیاگارا) + 6 شب مکزیک (کانکون) نوروز 97" امتیاز داده اند | امتیاز: 4.3 از 5
امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با تور 8 شب کانادا (3 شب مونترال + 3 شب تورنتو + 2شب نیاگارا) + 6 شب مکزیک (کانکون) نوروز 97

1 دیدگاه

زبیر احمد25 مهر 1397

چطور شما ویزا می دهین...

پاسخ به زبیر احمد
سوالتان را از کارشناس ما بپرسید، در صورتی که تمایل دارید با شما تماس گرفته شود، اطلاعات تماس خود را هم در فرم زیر درج نمایید (اطلاعات تماس شما در سایت نمایش داده نخواهد شد)
تلفن: 75284-021