تور سوئد، تور استکهلم، ویزای توریستی سوئد، ویزای سوئد، تور سوئد 4روز استکهلم تابستان 98، تور سوئد پاییز 98

سوئد یکی از کشورهای زیبا و پیشرفته منطقه اسکاندیناوی در شمال قاره اروپا می‌باشد. تور سوئد فرصتی مناسب برای بازدید از این کشور زیبا و منحصر بفرد است. سرزمین سردسیر سوئد شهرهای مختلف و شناخته شده‌ای دارد که استکهلم و گوتنبرگ از بقیه شهرها معروفتر می‌باشند. با آوای بورالان مجری تخصصی تورهای اروپا و تور سوئد آسوده خاطر سفر کنید.

قیمت تور شامل مبلغ ریالی (9.890.000 تومان) +  مبلغ ارزی مطابق جدول زیر می‌باشد.

ID هتل ستاره RatingمنطقهDBLSGLCWBExt-N
1 Time Hotel 4* 8.5 Central 590€ 890€ 550€ 90€
  • DBL: هر نفر در اتاق دوتخته
  • SGL: هر نفر در اتاق یک تخته
  • Ext-Bed: تخت اضافه
  • CWB: کودک 4 تا 12 سال با تخت
  • CNB: کودک 2 تا 4 سال بدون تخت
  • INF: نوزاد کمتر از دو سال
شناسه پکیج: 145

نکات و دانستنی‌های تور سوئد، تور استکهلم، ویزای توریستی سوئد، ویزای سوئد، تور سوئد 4روز استکهلم تابستان 98، تور سوئد پاییز 98

  • تاریخ به روز رسانی 22 تیر 98
  • آخرین مهلت ثبت نام برای هر تاریخ 2 الی 3 ماه قبل می‌باشد
  • قیمت نوزاد زیر 2 سال 1.890.000 تومان + 170 یورو می‌باشد.
  • قیمت شب اضافه بر مبنای هر نفر در اتاق 2 تخته در تمام رده های سنی می‌باشد. برای اتاق سینگل(1نفره / 1 تخته) این مبلغ 2 برابر می‌باشد.
  • مبلغ واریزی سفارت بر عهده مسافر می‌باشد.
  • ارائه خدمات تور گروهی برای حداقل 4 نفر شامل: ترانسفر فرودگاهی رفت و برگشت(با راننده انگلیسی زبان) + راهنمای ایرانی (فقط در روز گشت) + یک گشت شهری پانورامیک (مسیرهای کوتاه به صورت  پیاده و مسیرهای طولانی با مترو یا اتوبوس) با پرداخت مبلغ 190 یورو برای هر نفر قابل انجام است.

خدمات تور سوئد، تور استکهلم، ویزای توریستی سوئد، ویزای سوئد، تور سوئد 4روز استکهلم تابستان 98، تور سوئد پاییز 98

تاریخ پرواز
6 شهریور 13 شهریور 20 شهریور 27 شهریور 3 مهر 10 مهر 17 مهر 24 مهر 1 آبان 8 آبان 15 آبان 22 آبان 29 آبان 6 آذر 13 آذر 20 آذر 27 آذر
مدت و ترکیب تور
3 شب و 4 روز استکهلم 3 شب
خدمات تور
  1. پرواز ایران ایر (تهران - استکهلم - تهران)
  2. اقامت در هتل 4 ستاره مرکز شهر به همراه صرف صبحانه
  3. اخذ ویزای شنگن
  4. بیمه مسافرتی سامان با سقف پوشش تا 50 هزار یورو
مدارک مورد نیاز
  • اصل پاسپورت
    • اصل پاسپورت امضا شده با حداقل 7 ماه اعتبار از تاریخ پرواز
    • تمام پاسپورتهای قدیمی که ویزاهای معتبر همچون: کشورهای شنگن، انگلستان، استرالیا، کانادا و امریکا در آن درج شده است
  • عکس (2 قطعه 4.5*3.5 جدید که در سه ماه اخیر گرفته شده است، رنگی، پشت زمینه سفید و تمام رخ که در هیچ ویزای قبلی از آن استفاده نشده)
  • مدارکی که نیاز به ترجمه دارند (با مهر دارالترجمه کافی است)
    • شناسنامه (تمامی صفحات)
    • مدارک شغلی
      • پزشکان: پروانه مطب، دانش‌نامه و کارت نظام پزشکی
      • وکلا: پروانه وکالت
      • کسبه و بازاریان: جواز یا پروانه کسب
      • سازندگان ساختمان: مدارک مربوط به ساخت و ساز طی 10 سال گذشته، مانند قرادادهای مشارکت و مبایعه نامه ها
      • مشاغل دولتی: حکم استخدامی، گواهی اشتغال به کار از سازمان یا نهاد مربوطه، فیشهای حقوقی 3 ماه آخر
      • مشاغل غیر دولتی (صاحبان کسب و کار): روزنامه رسمی آگهی تاسیس، روزنامه رسمی آخرین تغییرات آن شرکت و معرفی نامه رسمی بر روی سربرگ با مهر و امضای مدیرعامل
      • مشاغل غیر دولتی (کارکنان): ارائه گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه بر روی سربرگ رسمی با مهر و امضای مدیرعامل، با ذکر میزان حقوق
      • دانش آموزان، دانشجویان: نامه اشتغال به تحصیل از مدرسه و یا دانشگاه مربوطه
      • معلمان، اساتید و اعضای هیئت علمی دانشگاه: حکم استخدامی و نامه اشتغال به کار از مدرسه و یا دانشگاه مربوطه
      • نویسندگان: مجوز نشر و چاپ کتابهایی که طی ده سال اخیر به چاپ رسیده‌اند
    • بیمه تامین اجتماعی (برگ سوابق بیمه تامین اجتماعی(از ابتدا تا به امروز، تمام سوابق)، بر روی  سربرگ بیمه تامین اجتماعی که توسط شعبه مربوطه به صورت ممهور در بخش سوابق صادر می‌گردد)
    • سند ملکی (تمامی صفحات سند ملکی، زمین، باغ و... که به نام فرد متقاضی یا همسر وی می‌باشد)
    • اجازه خروج (برای فرزندان زیر 18 سال: در صورتی که فرزندان هرکدام به طور جداگانه با پدر یا مادر سفر می‌کنند، اجازه خروج هر یک از طرفین  (ولی غایب)، به صورت محضری، این مدرک نیاز به مهر تایید وزارت امور خارجه دارد)
  • اسناد مالی
    • گردش حساب (گردش مالی 3 ماه منتهی به تاریخ وقت سفارت *که میانگین موجودی حساب طی دوره با مبلغ گواهی تمکن مالی هم خوانی داشته باشد* به زبان انگلیسی برای  هر نفر و ممهور به مهر بانک)
    • گواهی تمکن مالی (با حداقل 100 میلیون تومان موجودی برای هر نفر و ممهور به مهر بانک، به زبان انگلیسی و نرخ تبدیل یورو)
  • مبلغ واریزی سفارت(بصورت یورو)
  • ضمانت نامه بازگشت از سفر
    • جهت زوجین: 25 میلیون تومان برای هر نفر
    • جهت خانواده ها
      • فرزندان بالای 12 سال همچون زوجین
      • فرزندان زیر 12 سال 20 میلیون تومان
    • افراد مجرد یا متاهلینی که تنها سفر میکنند: 35 میلیون تومان
  • پیش پرداخت (70 درصد کل مبلغ تور در زمان ثبت نام)

به "تور سوئد، تور استکهلم، ویزای توریستی سوئد، ویزای سوئد، تور سوئد 4روز استکهلم تابستان 98، تور سوئد پاییز 98" امتیاز دهید

17 کاربر به "تور سوئد، تور استکهلم، ویزای توریستی سوئد، ویزای سوئد، تور سوئد 4روز استکهلم تابستان 98، تور سوئد پاییز 98" امتیاز داده اند | امتیاز: 4.1 از 5
امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "تور سوئد، تور استکهلم، ویزای توریستی سوئد، ویزای سوئد، تور سوئد 4روز استکهلم تابستان 98، تور سوئد پاییز 98"

35 دیدگاه

احسان 20 مرداد 1398

من عموم پاسپورت سوئدی داره ساکن اونجاست میتونه برای من دعوت نامه بفرسته؟ و برای یه خانواده سه نفره با خانومم و پسرم که الان یک سالشه چقد تمکن مالی می خواد ؟

پاسخ به احسان

رضا باقرزاده20 مرداد 1398

در مورد تمکن مالی هم برای یک خانواده 3 نفره حدود 250 الی 300 میلیون تومان بعنوان حداقل مورد پذیرش می‌باشد.

پاسخ به رضا باقرزاده

رضا باقرزاده20 مرداد 1398

سلام جناب آقای احسان
بله عموی شما امکان ارسال دعوتنامه را برای شما به جهت دیدار اقوام دارد. فقط باید به شهرداری محل زندگی خود مراجعه و نسبت به پر کردن فرمهای مربوطه اقدام نماید. درصورتی که دعوتنامه داشته باشید احتمال اخذ ویزا بسیار بالا می رود.

پاسخ به رضا باقرزاده

فرشته 19 مرداد 1398

سلام خسته نباشیدهزینه تورسوئد3بزرگسال ویک13سال ویک8سال چقدرمیشه؟

پاسخ به فرشته

رضا باقرزاده20 مرداد 1398

سرکار خانم فرشته
با سلام، ضمن تشکر از حسن انتخاب شما قیمت تور سوئد در داخل محصول با جزئیات ذکر شده، با توجه به نوسانات نرخ ارز قیمت حدودی برای هر نفر در اتاق دو تخته 17 میلیون تومان می‌باشد.

پاسخ به رضا باقرزاده

علی 12 مرداد 1398

گواهی های مالی با وجود دعوت نامه هم لازمه ؟

پاسخ به علی

کارشناس آوای بورالان13 مرداد 1398

با سلام جناب اقای علی، تمامی مدارک نیاز هستند و کامل بودن انها باعث بالا رفتن احتمال ویزا شدن می شود و شما با داشتن دعوتنامه میتوانید ضعیف بودن هر یک از این مدارک را جبران کنید برای مثال اگر در دعوتنامه شما قید شده باشد که هزینه های سفر شما به عهده یک شرکت ویا یک شخص دیگر خواهد بود گواهی های مالی خیلی تاثیر گذار نخواهد بود اما همه مدارک باید ارایه شود

پاسخ به کارشناس آوای بورالان

رضا سارمی 8 مرداد 1398

سلام من پروانه کسب ارایشگری دارم و میخوام برم سوئد میخواستم ببینم اگه پروانه رو بیارم بهم ویزا میدن ممنونم از شما

پاسخ به رضا سارمی

کارشناس آوای بورالان8 مرداد 1398

سلام جناب سارمی، کشور سوئد چند روزی هست که ارائه ویزای توریسیتی را متوقف کرده و بدون داشتن دعوتنامه، فعلا امکان اقدام وجود ندارد.

پاسخ به کارشناس آوای بورالان

مصطفی 3 مرداد 1398

سلام.خانومم میخواد بره سوئد با تور .فقط پاسپورت داره و خانه داره.ایا به خانومم ویزا میدن چون خانه دار هستش؟و اگه ویزا بدن بعد از چند مدت جوابش میاد.ایا ریجکت نشه؟و اگه ویزاش جور بشه میخواد با تور شما بره.ممنون میشم جوابشو بفرستین به ایمیلی که برای شما فرستادم.ی دنیا ممنون

پاسخ به مصطفی

رضا باقرزاده3 مرداد 1398

با سلام
جناب آقای مصطفی، ضمن تشکر از حسن انتخابتان در پاسخ به سئوال اولتان با توجه به شرایط همسرتان که مدارک شکلی ندارند متاسفانه امکان دریافت ویزا وجود ندارد.

پاسخ به رضا باقرزاده

فرود دادار 23 تیر 1398

سلام خسته نباشید عذر میخوام اگه لطف کنید ی تایم مشاوره برای بنده ست کنید ممنون میشم

پاسخ به فرود دادار

کارشناس آوای بورالان23 تیر 1398

سلام مشاورین گردشگری ما با شما تماس میگیرند و راهنمای شما خواهند بود

پاسخ به کارشناس آوای بورالان

عارفه راد 20 تیر 1398

سلام.
دایی من سوئد هستن و ما قصد سفر تفریحی در شهریور داریم . ایشون میتونن دعوت نامه رو بفرستن. مدت زمانی که پروسه طول میکشه چقدره و هزینه اش چقدر میشه ؟

پاسخ به عارفه راد

کارشناس آوای بورالان20 تیر 1398

سلام خانم راد با تشکر از حسن انتخاب شما. مشاورین گردشگری ما با شما تماس میگیرند

پاسخ به کارشناس آوای بورالان

زارعی 2 تیر 1398

سلام. خواهر خانم بنده، در سوئد اقامت دارن، امکان دارد همسرم برای تابستان امسال برن سوئد ؟ حداقل 15 روز اقامت داشته باشن. لطفا هزینه ها را هم لطف کنید

پاسخ به زارعی

رضا باقرزاده3 تیر 1398

با سلام و تشکر از حسن انتخاب شما
مشاورین گردشگری ما در اسرع وقت با شما تماس خواهند گرفت

پاسخ به رضا باقرزاده

اسماعیلی 26 خرداد 1398

سلام، وقت بخیر
میخاستم بدونم زمان لازم برای دریافت ویزای سوئد با دعوتنامه چقدر هست حدودا؟

پاسخ به اسماعیلی

رضا باقرزاده3 تیر 1398

با سلام و تشکر از حسن انتخاب شما
زمان لازم جهت طی فرایند ویزای سوئد از زمان عقد قرارداد با شرکت خدمات مسافرتی آوای بورالان تاز مان سفر حدود 2 الی 3 ماه می‌باشد. مشاورین گردشگری ما در اسرع وقت جهت ارائه توضیحات تکمیلی با شما تماس خواهند گرفت

پاسخ به رضا باقرزاده

غفوری 7 خرداد 1398

سلام وقت بخیر
من و همسرم قصد سفر به وسوئد را داریم برای شهریور ، دوست همسرم سوئد هست و میتونه دعوت نامه بفرسته از چه زمان باید اقدام کنیم و هزینه ها به چه صورت هست ؟
و اینکه شما تضمینی بابت ویزا دارین ؟

پاسخ به غفوری

کارشناس آوای بورالان9 خرداد 1398

سلام مشاورین ما با شما تماس میگیرند و اطلاعات رو کامل در اختیار شما میگذارند

پاسخ به کارشناس آوای بورالان

sheyda 24 اردیبهشت 1398

سلام. من ویزای سوئد رو دارم. میخواستم بپرسم برای حدود اوایل تیرماه برای مدت 7 تا 10 روز هزینه تور (بلیط هواپیما + هتل) چقدر میشه؟
ممنون

پاسخ به sheyda

کارشناس آوای بورالان24 اردیبهشت 1398

سلام مشاورین ما با شما تماس میگیرند

پاسخ به کارشناس آوای بورالان

مهرداد 4 اردیبهشت 1398

جناب بنده میخواهم اگه ممکنه برای 15 الی 1 ماه به سوئد سفر داشته باشم و میخواستم بدونم شرکت شما میتونه برای من ویزا اوکی کنه و برای ضمانت هم مشکلی ندارم که مطمئن باشین بر میگردم

پاسخ به مهرداد

کارشناس آوای بورالان7 اردیبهشت 1398

سلام دوست عزیز با شما تماس میگیریم

پاسخ به کارشناس آوای بورالان

معصومه علی ابادی 29 فروردین 1398

سلام وقت بخیر میخواستم ببینم اگر من بخوام فقط ویزا بگیرم چون دوستم داخل سوئد خونه داره ایا این امکان پذیر یا نه و هزینه تقریبا چقدر میشهبا تشکر

پاسخ به معصومه علی ابادی

کارشناس آوای بورالان29 فروردین 1398

سلام امکانش هست که بدون رزرو هتل اقدام کرد ولی امکان ریجکت شدن درخواست شما بالا میره و حداقل سه روز رزرو هتل پیشنهاد میشه برای هزینه هم اگر تماس بگیرید خدمت شما عرض میکنند

پاسخ به کارشناس آوای بورالان

alemeh 13 فروردین 1398

سلام برای دو هفته آخر خرداد هزینه تور چقدر میشه و شرایطش چی هست؟

پاسخ به alemeh

کارشناس آوای بورالان20 فروردین 1398

سلام دریافت ویزای شنگن از طریق سوئد تقریبا 4 ماه طول میکشه و متاسفانه شما به این تاریخی که اعلام کردید نمیرسید ... کم ترین مدت زمان برای دریافت ویزای شنگن از طریق ایتالیا هستش که تقریبا یک ماه و نیم زمان لازم داره

پاسخ به کارشناس آوای بورالان

Atefe 19 اسفند 1397

سلام.برای تابستان تیر یا مرداد 98 من و همسرم قصد سفر به سوئد داریم..هزینه ها به چه صورت هست؟ایا توری که مدت زمانش بیشتر باشه دارید؟مثلا 15 روز..یا 1 ماه؟

پاسخ به Atefe

پویا گلچین 10 اسفند 1397

سلام
برای خرداد ماه تور سوید رو میخواستم و هزینشو

پاسخ به پویا گلچین

کارشناس آوای بورالان12 اسفند 1397

چشم حتما باهاتون تماس میگیرم

پاسخ به کارشناس آوای بورالان

zak12 بهمن 1397

هزینه ی نهایی رو برای خانواده ها با تعداد مختلف اعلام کنین.
با این جزئیات که شما نوشتین خوبه ولی من که رقم نهایی برام مهمه.
میتونین مثل نرم افزارهای انتخاب هتل و . . . یه چیزی بزارین که محاسبه کنه که هزینه آخرش چقدره.
ممنون

پاسخ به zak

افشین ملکی6 بهمن 1397

سلام ما سه نفر هستیم خودم و همسرم و دخترمون که 3 سالشه واسه عید بنظرتون میتونیم اقدام کنیم واسه توره سوئد ؟ و هزینمون کلا چقدر میشه ؟

پاسخ به افشین ملکی

مرتضی پوراسلامی2 بهمن 1397

سلام.ما2خانواده هستیم.شامل 4بزرگسال.2نوجوان13ساله2کودک8ساله1بچه6ساله.هزینه تور سوئد عید چقدر میشه

پاسخ به مرتضی پوراسلامی
سوالتان را از کارشناس ما بپرسید، در صورتی که تمایل دارید با شما تماس گرفته شود، اطلاعات تماس خود را هم در فرم زیر درج نمایید (اطلاعات تماس شما در سایت نمایش داده نخواهد شد)
تلفن: 75284-021