ضمن تبریک فرارسیدن ایام نوروز 98، به اطلاع می‌رساند، آوای بورالان  از روز شنبه سوم تا یکشنبه یازدهم فروردین بجز جمعه نهم از ساعت 10 صبح تا 4 بعد از ظهر باز و پاسخگوی مسافرین عزیز می‌باشد.

تور سوئد، تور استکهلم، ویزای توریستی سوئد، ویزای سوئد، تور سوئد 4روز استکهلم نوروز 98، تور سوئد نوروز 98

سوئد یکی از کشورهای زیبا و پیشرفته منطقه اسکاندیناوی در شمال قاره اروپا می‌باشد. تور سوئد فرصتی مناسب برای بازدید از این کشور زیبا و منحصر بفرد است. سرزمین سردسیر سوئد شهرهای مختلف و شناخته شده‌ای دارد که استکهلم و گوتنبرگ از بقیه شهرها معروفتر می‌باشند.

قیمت تور شامل مبلغ ریالی (6.990.000 تومان) +  مبلغ ارزی مطابق جدول زیر می‌باشد.

ID هتل ستاره RatingمنطقهDBLSGLCWBExt-N
1 Time Hotel 4* 8.5 Central 690€ 990€ 590€ 90€
  • DBL: هر نفر در اتاق دوتخته
  • SGL: هر نفر در اتاق یک تخته
  • Ext-Bed: تخت اضافه
  • CWB: کودک 4 تا 12 سال با تخت
  • CNB: کودک 2 تا 4 سال بدون تخت
  • INF: نوزاد کمتر از دو سال
شناسه پکیج: 145

نکات و دانستنی‌های تور سوئد، تور استکهلم، ویزای توریستی سوئد، ویزای سوئد، تور سوئد 4روز استکهلم نوروز 98، تور سوئد نوروز 98

  • تاریخ به روز رسانی 15 بهمن 97
  • آخرین مهلت ثبت نام برای هر تاریخ 2 الی 3 ماه قبل میباشد
  • قیمت نوزاد زیر 2 سال 890.000 تومان + 100 یورو میباشد.
  • مبلغ واریزی سفارت بر عهده مسافر میباشد.
  • ارائه خدمات تور گروهی برای حداقل 4 نفر شامل: ترانسفر فرودگاهی رفت و برگشت(با راننده انگلیسی زبان) + راهنمای ایرانی (فقط در روز گشت) + یک گشت شهری پانورامیک (مسیرهای کوتاه به صورت  پیاده و مسیرهای طولانی با مترو یا اتوبوس) با پرداخت مبلغ 190 یورو برای هر نفر قابل انجام است.

خدمات تور سوئد، تور استکهلم، ویزای توریستی سوئد، ویزای سوئد، تور سوئد 4روز استکهلم نوروز 98، تور سوئد نوروز 98

تاریخ پرواز
29 اسفند 2 فروردین 4 فروردین 6 فروردین 8 فروردین 11 فروردین
مدت و ترکیب تور
3 شب و 4 روز استکهلم 3 شب
خدمات تور
  1. پرواز ایرفلوت/ سایر پروازها (تهران - مسکو - استکهلم و بالعکس)
  2. اقامت در هتلهای 4 ستاره تاپ مرکز شهر به همراه صرف صبحانه
  3. اخذ ویزای شنگن
  4. بیمه مسافرتی سامان با سقف پوشش تا 50 هزار یورو
مدارک مورد نیاز
  • اصل پاسپورت
    • اصل پاسپورت امضا شده با حداقل 7 ماه اعتبار از تاریخ پرواز
    • تمام پاسپورتهای قدیمی که ویزاهای معتبر همچون: کشورهای شنگن، انگلستان، استرالیا، کانادا و امریکا در آن درج شده است
  • عکس (2 قطعه 4.5*3.5 جدید که در سه ماه اخیر گرفته شده است، رنگی، پشت زمینه سفید و تمام رخ که در هیچ ویزای قبلی از آن استفاده نشده)
  • مدارکی که نیاز به ترجمه دارند (با مهر دارالترجمه کافی است)
    • شناسنامه (تمامی صفحات)
    • مدارک شغلی
      • پزشکان: پروانه مطب، دانش‌نامه و کارت نظام پزشکی
      • وکلا: پروانه وکالت
      • کسبه و بازاریان: جواز یا پروانه کسب
      • سازندگان ساختمان: مدارک مربوط به ساخت و ساز طی 10 سال گذشته، مانند قرادادهای مشارکت و مبایعه نامه ها
      • مشاغل دولتی: حکم استخدامی، گواهی اشتغال به کار از سازمان یا نهاد مربوطه، فیشهای حقوقی 3 ماه آخر
      • مشاغل غیر دولتی (صاحبان کسب و کار): روزنامه رسمی آگهی تاسیس، روزنامه رسمی آخرین تغییرات آن شرکت و معرفی نامه رسمی بر روی سربرگ با مهر و امضای مدیرعامل
      • مشاغل غیر دولتی (کارکنان): ارائه گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه بر روی سربرگ رسمی با مهر و امضای مدیرعامل، با ذکر میزان حقوق
      • دانش آموزان، دانشجویان: نامه اشتغال به تحصیل از مدرسه و یا دانشگاه مربوطه
      • معلمان، اساتید و اعضای هیئت علمی دانشگاه: حکم استخدامی و نامه اشتغال به کار از مدرسه و یا دانشگاه مربوطه
      • نویسندگان: مجوز نشر و چاپ کتابهایی که طی ده سال اخیر به چاپ رسیده‌اند
    • بیمه تامین اجتماعی (برگ سوابق بیمه تامین اجتماعی(از ابتدا تا به امروز، تمام سوابق)، بر روی  سربرگ بیمه تامین اجتماعی که توسط شعبه مربوطه به صورت ممهور در بخش سوابق صادر می‌گردد)
    • سند ملکی (تمامی صفحات سند ملکی، زمین، باغ و... که به نام فرد متقاضی یا همسر وی می‌باشد)
    • اجازه خروج (برای فرزندان زیر 18 سال: در صورتی که فرزندان هرکدام به طور جداگانه با پدر یا مادر سفر می‌کنند، اجازه خروج هر یک از طرفین  (ولی غایب)، به صورت محضری، این مدرک نیاز به مهر تایید وزارت امور خارجه دارد)
  • اسناد مالی
    • گردش حساب (گردش مالی 3 ماه منتهی به تاریخ وقت سفارت *که میانگین موجودی حساب طی دوره با مبلغ گواهی تمکن مالی هم خوانی داشته باشد* به زبان انگلیسی برای  هر نفر و ممهور به مهر بانک)
    • گواهی تمکن مالی (با حداقل 100 میلیون تومان موجودی برای هر نفر و ممهور به مهر بانک، به زبان انگلیسی و نرخ تبدیل یورو)
  • مبلغ واریزی سفارت(بصورت یورو)
  • ضمانت نامه بازگشت از سفر
    • جهت زوجین: 10 میلیون تومان برای هر مسافر
    • جهت خانواده ها
      • افراد بزرگسال همچون زوجین
      • فرزندان زیر 12 سال 5 میلیون تومان
    • افراد مجرد یا متاهلینی که تنها سفر میکنند: 15 میلیون تومان
  • پیش پرداخت (70 درصد کل مبلغ تور در زمان ثبت نام)

به "تور سوئد، تور استکهلم، ویزای توریستی سوئد، ویزای سوئد، تور سوئد 4روز استکهلم نوروز 98، تور سوئد نوروز 98" امتیاز دهید

7 کاربر به "تور سوئد، تور استکهلم، ویزای توریستی سوئد، ویزای سوئد، تور سوئد 4روز استکهلم نوروز 98، تور سوئد نوروز 98" امتیاز داده اند | امتیاز: 3.6 از 5
امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با تور سوئد، تور استکهلم، ویزای توریستی سوئد، ویزای سوئد، تور سوئد 4روز استکهلم نوروز 98، تور سوئد نوروز 98

6 دیدگاه

Atefe 19 اسفند 1397

سلام.برای تابستان تیر یا مرداد 98 من و همسرم قصد سفر به سوئد داریم..هزینه ها به چه صورت هست؟ایا توری که مدت زمانش بیشتر باشه دارید؟مثلا 15 روز..یا 1 ماه؟

پاسخ به Atefe

پویا گلچین 10 اسفند 1397

سلام
برای خرداد ماه تور سوید رو میخواستم و هزینشو

پاسخ به پویا گلچین

کارشناس آوای بورالان12 اسفند 1397

چشم حتما باهاتون تماس میگیرم

پاسخ به کارشناس آوای بورالان

zak12 بهمن 1397

هزینه ی نهایی رو برای خانواده ها با تعداد مختلف اعلام کنین.
با این جزئیات که شما نوشتین خوبه ولی من که رقم نهایی برام مهمه.
میتونین مثل نرم افزارهای انتخاب هتل و . . . یه چیزی بزارین که محاسبه کنه که هزینه آخرش چقدره.
ممنون

پاسخ به zak

افشین ملکی6 بهمن 1397

سلام ما سه نفر هستیم خودم و همسرم و دخترمون که 3 سالشه واسه عید بنظرتون میتونیم اقدام کنیم واسه توره سوئد ؟ و هزینمون کلا چقدر میشه ؟

پاسخ به افشین ملکی

مرتضی پوراسلامی2 بهمن 1397

سلام.ما2خانواده هستیم.شامل 4بزرگسال.2نوجوان13ساله2کودک8ساله1بچه6ساله.هزینه تور سوئد عید چقدر میشه

پاسخ به مرتضی پوراسلامی
سوالتان را از کارشناس ما بپرسید، در صورتی که تمایل دارید با شما تماس گرفته شود، اطلاعات تماس خود را هم در فرم زیر درج نمایید (اطلاعات تماس شما در سایت نمایش داده نخواهد شد)
تلفن: 75284-021