تور آلمان، تور برلین، ویزای توریستی آلمان، ویزای آلمان، تور آلمان 4روز برلین، تور آلمان بهار 98، تور آلمان تابستان 98

تور آلمان فرصتی‌است برای بازدید از قدرتمندترین کشور صنعتی اروپا که دارای یکی از غنی‌ترین تاریخ و تمدنهای کشورهای اروپایی‌است. تور آلمان بویژه تور برلین که بازدید از تاریخ‌سازترین شهر تاریخ معاصر دنیا را در خود جای داده در بهار و تابستان 1398 پیشنهادی وسوسه انگیز به دوست داران سفر به اروپاست.

قیمت تور شامل مبلغ ریالی (4.990.000 تومان) +  مبلغ ارزی مطابق جدول زیر می‌باشد.

ID هتل ستاره RatingمنطقهDBLSGLCWBExt-N
1 Artim Hotel Berlin 4* 7.9 Central 490€ 790€ 470€ 95€
  • DBL: هر نفر در اتاق دوتخته
  • SGL: هر نفر در اتاق یک تخته
  • Ext-Bed: تخت اضافه
  • CWB: کودک 4 تا 12 سال با تخت
  • CNB: کودک 2 تا 4 سال بدون تخت
  • INF: نوزاد کمتر از دو سال
شناسه پکیج: 146

نکات و دانستنی‌های تور آلمان، تور برلین، ویزای توریستی آلمان، ویزای آلمان، تور آلمان 4روز برلین، تور آلمان بهار 98، تور آلمان تابستان 98

  • تاریخ به روز رسانی 3 دی 97
  • آخرین مهلت ثبت نام برای هر تاریخ 4 الی 6 ماه قبل میباشد
  • قیمت نوزاد زیر 2 سال 890.000 تومان + 100 یورو میباشد.
  • مبلغ واریزی سفارت + 190.000 تومان هزینه اخذ وقت مصاحبه بر عهده مسافر میباشد.
  • ارائه خدمات تور گروهی برای حداقل 4 نفر شامل: ترانسفر فرودگاهی رفت و برگشت(با راننده انگلیسی زبان) + راهنمای ایرانی (فقط در روز گشت) + یک گشت شهری پانورامیک (مسیرهای کوتاه به صورت  پیاده و مسیرهای طولانی با مترو یا اتوبوس) با پرداخت مبلغ 190 یورو برای هر نفر قابل انجام است.

خدمات تور آلمان، تور برلین، ویزای توریستی آلمان، ویزای آلمان، تور آلمان 4روز برلین، تور آلمان بهار 98، تور آلمان تابستان 98

تاریخ پرواز
11 اردیبهشت 18 اردیبهشت 25 اردیبهشت 1 خرداد 8 خرداد 15 خرداد 22 خرداد 29 خرداد 5 تیر 12 تیر 19 تیر 26 تیر 2 مرداد 9 مرداد 16 مرداد 23 مرداد 30 مرداد
مدت و ترکیب تور
3 شب و 4 روز برلین (3 شب)
خدمات تور
  1. پرواز ترکیش ایر / سایر پروازها (تهران استانبول برلین و بالعکس)
  2. اقامت در هتلهای 4 ستاره تاپ مرکز شهر به همراه صرف صبحانه
  3. اخذ ویزای شنگن ایتالیا
  4. بیمه مسافرتی سامان با سقف پوشش تا 50 هزار یورو
مدارک مورد نیاز
  • اصل پاسپورت
    • اصل پاسپورت امضا شده با حداقل 7 ماه اعتبار از تاریخ پرواز
    • تمام پاسپورتهای قدیمی که ویزاهای معتبر همچون: کشورهای شنگن، انگلستان، استرالیا، کانادا و امریکا در آن درج شده است
  • عکس (2 قطعه 4.5*3.5 جدید که در سه ماه اخیر گرفته شده است، رنگی، پشت زمینه سفید و تمام رخ که در هیچ ویزای قبلی از آن استفاده نشده)
  • مدارک شغلی، ملکی و مالی(اصل و کپی مدارک * نیاز به ترجمه نیست*)
    • شناسنامه (تمامی صفحات)
    • مدارک شغلی
      • پزشکان: پروانه مطب، دانش‌نامه و کارت نظام پزشکی
      • وکلا: پروانه وکالت
      • کسبه و بازاریان: جواز یا پروانه کسب
      • سازندگان ساختمان: مدارک مربوط به ساخت و ساز طی 10 سال گذشته، مانند قرادادهای مشارکت و مبایعه نامه ها
      • مشاغل دولتی: حکم استخدامی، گواهی اشتغال به کار از سازمان یا نهاد مربوطه، فیشهای حقوقی 3 ماه آخر
      • مشاغل غیر دولتی (صاحبان کسب و کار): روزنامه رسمی آگهی تاسیس، روزنامه رسمی آخرین تغییرات آن شرکت و معرفی نامه رسمی بر روی سربرگ با مهر و امضای مدیرعامل
      • مشاغل غیر دولتی (کارکنان): ارائه گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه بر روی سربرگ رسمی با مهر و امضای مدیرعامل، با ذکر میزان حقوق
      • دانش آموزان، دانشجویان: نامه اشتغال به تحصیل از مدرسه و یا دانشگاه مربوطه
      • معلمان، اساتید و اعضای هیئت علمی دانشگاه: حکم استخدامی و نامه اشتغال به کار از مدرسه و یا دانشگاه مربوطه
      • نویسندگان: مجوز نشر و چاپ کتابهایی که طی ده سال اخیر به چاپ رسیده‌اند
    • بیمه تامین اجتماعی (برگ سوابق بیمه تامین اجتماعی(از ابتدا تا به امروز، تمام سوابق)، بر روی  سربرگ بیمه تامین اجتماعی که توسط شعبه مربوطه به صورت ممهور در بخش سوابق صادر می‌گردد)
    • سند ملکی (تمامی صفحات سند ملکی، زمین، باغ و... که به نام فرد متقاضی یا همسر وی می‌باشد)
    • اجازه خروج (برای فرزندان زیر 18 سال: در صورتی که فرزندان هرکدام به طور جداگانه با پدر یا مادر سفر می‌کنند، اجازه خروج هر یک از طرفین  (ولی غایب)، به صورت محضری، این مدرک نیاز به مهر تایید وزارت امور خارجه دارد)
  • اسناد مالی
    • گردش حساب (گردش مالی 3 ماه منتهی به تاریخ وقت سفارت *که میانگین موجودی حساب طی دوره با مبلغ گواهی تمکن مالی هم خوانی داشته باشد* به زبان انگلیسی برای  هر نفر و ممهور به مهر بانک)
    • گواهی تمکن مالی (با حداقل 50 میلیون تومان موجودی برای هر نفر و ممهور به مهر بانک، به زبان انگلیسی و نرخ تبدیل یورو)
  • مبلغ واریزی سفارت(بصورت یورو)
  • ضمانت نامه بازگشت از سفر
    • جهت زوجین: 10 میلیون تومان برای هر مسافر
    • جهت خانواده ها
      • افراد بزرگسال همچون زوجین
      • فرزندان زیر 12 سال 5 میلیون تومان
    • افراد مجرد یا متاهلینی که تنها سفر میکنند: 15 میلیون تومان
  • پیش پرداخت (70 درصد کل مبلغ تور در زمان ثبت نام)

به "تور آلمان، تور برلین، ویزای توریستی آلمان، ویزای آلمان، تور آلمان 4روز برلین، تور آلمان بهار 98، تور آلمان تابستان 98" امتیاز دهید

1 کاربر به "تور آلمان، تور برلین، ویزای توریستی آلمان، ویزای آلمان، تور آلمان 4روز برلین، تور آلمان بهار 98، تور آلمان تابستان 98" امتیاز داده است | امتیاز: 5 از 5
امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با تور آلمان، تور برلین، ویزای توریستی آلمان، ویزای آلمان، تور آلمان 4روز برلین، تور آلمان بهار 98، تور آلمان تابستان 98

سوالتان را از کارشناس ما بپرسید، در صورتی که تمایل دارید با شما تماس گرفته شود، اطلاعات تماس خود را هم در فرم زیر درج نمایید (اطلاعات تماس شما در سایت نمایش داده نخواهد شد)
تلفن: 75284-021