تور آلمان، تور برلین، ویزای توریستی آلمان، ویزای آلمان، تور آلمان 4روز برلین، تور آلمان تابستان 98، تور آلمان پاییز 98

تور آلمان فرصتی‌است برای بازدید از قدرتمندترین کشور صنعتی اروپا که دارای یکی از غنی‌ترین تاریخ و تمدنهای کشورهای اروپایی‌است. تور آلمان بویژه تور برلین که بازدید از تاریخ‌سازترین شهر تاریخ معاصر دنیا را در خود جای داده در تابستان و پاییز 98 پیشنهادی وسوسه انگیز به دوست داران سفر به اروپاست.

قیمت تور شامل مبلغ ریالی (6.890.000 تومان) +  مبلغ ارزی مطابق جدول زیر می‌باشد.

ID هتل ستاره RatingمنطقهDBLSGLCWBExt-N
1 Artim Hotel Berlin 4* 7.9 Central 490€ 790€ 470€ 95€
  • DBL: هر نفر در اتاق دوتخته
  • SGL: هر نفر در اتاق یک تخته
  • Ext-Bed: تخت اضافه
  • CWB: کودک 4 تا 12 سال با تخت
  • CNB: کودک 2 تا 4 سال بدون تخت
  • INF: نوزاد کمتر از دو سال
شناسه پکیج: 146

نکات و دانستنی‌های تور آلمان، تور برلین، ویزای توریستی آلمان، ویزای آلمان، تور آلمان 4روز برلین، تور آلمان تابستان 98، تور آلمان پاییز 98

  • تاریخ به روز رسانی 16 اردیبهشت 98
  • آخرین مهلت ثبت نام برای هر تاریخ 3 الی 5 ماه قبل می‌باشد
  • قیمت نوزاد زیر 2 سال 1.490.000 تومان + 180 یورو می‌باشد.
  • مبلغ واریزی سفارت + 190.000 تومان هزینه اخذ وقت مصاحبه بر عهده مسافر می‌باشد.
  • ارائه خدمات تور گروهی برای حداقل 4 نفر شامل: ترانسفر فرودگاهی رفت و برگشت(با راننده انگلیسی زبان) + راهنمای ایرانی (فقط در روز گشت) + یک گشت شهری پانورامیک (مسیرهای کوتاه به صورت  پیاده و مسیرهای طولانی با مترو یا اتوبوس) با پرداخت مبلغ 160 یورو برای هر نفر قابل انجام است.

خدمات تور آلمان، تور برلین، ویزای توریستی آلمان، ویزای آلمان، تور آلمان 4روز برلین، تور آلمان تابستان 98، تور آلمان پاییز 98

تاریخ پرواز
7 مرداد 14 مرداد 21 مرداد 28 مرداد 4 شهریور 11 شهریور 18 شهریور 25 شهریور 1 مهر 8 مهر 15 مهر 22 مهر 29 مهر 6 آبان 13 آبان 20 آبان 27 آبان 4 آذر 11 آذر 18 آذر 25 آذر
مدت و ترکیب تور
3 شب و 4 روز برلین 3 شب
خدمات تور
  1. پرواز ایرفلوت / سایر پروازها (تهران - مسکو - برلین و بالعکس)
  2. اقامت در هتلهای 4 ستاره تاپ مرکز شهر به همراه صرف صبحانه
  3. اخذ ویزای شنگن
  4. بیمه مسافرتی سامان
مدارک مورد نیاز
  • اصل پاسپورت
    • اصل پاسپورت امضا شده با حداقل 7 ماه اعتبار از تاریخ پرواز
    • تمام پاسپورتهای قدیمی که ویزاهای معتبر همچون: کشورهای شنگن، انگلستان، استرالیا، کانادا و امریکا در آن درج شده است
  • عکس (2 قطعه 4.5*3.5 جدید که در سه ماه اخیر گرفته شده است، رنگی، پشت زمینه سفید و تمام رخ که در هیچ ویزای قبلی از آن استفاده نشده)
  • مدارک شغلی، ملکی و مالی(اصل و کپی مدارک * نیاز به ترجمه نیست*)
    • شناسنامه (تمامی صفحات)
    • مدارک شغلی
      • پزشکان: پروانه مطب، دانش‌نامه و کارت نظام پزشکی
      • وکلا: پروانه وکالت
      • کسبه و بازاریان: جواز یا پروانه کسب
      • سازندگان ساختمان: مدارک مربوط به ساخت و ساز طی 10 سال گذشته، مانند قرادادهای مشارکت و مبایعه نامه ها
      • مشاغل دولتی: حکم استخدامی، گواهی اشتغال به کار از سازمان یا نهاد مربوطه، فیشهای حقوقی 3 ماه آخر
      • مشاغل غیر دولتی (صاحبان کسب و کار): روزنامه رسمی آگهی تاسیس، روزنامه رسمی آخرین تغییرات آن شرکت و معرفی نامه رسمی بر روی سربرگ با مهر و امضای مدیرعامل
      • مشاغل غیر دولتی (کارکنان): ارائه گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه بر روی سربرگ رسمی با مهر و امضای مدیرعامل، با ذکر میزان حقوق
      • دانش آموزان، دانشجویان: نامه اشتغال به تحصیل از مدرسه و یا دانشگاه مربوطه
      • معلمان، اساتید و اعضای هیئت علمی دانشگاه: حکم استخدامی و نامه اشتغال به کار از مدرسه و یا دانشگاه مربوطه
      • نویسندگان: مجوز نشر و چاپ کتابهایی که طی ده سال اخیر به چاپ رسیده‌اند
    • بیمه تامین اجتماعی (برگ سوابق بیمه تامین اجتماعی(از ابتدا تا به امروز، تمام سوابق)، بر روی  سربرگ بیمه تامین اجتماعی که توسط شعبه مربوطه به صورت ممهور در بخش سوابق صادر می‌گردد)
    • سند ملکی (تمامی صفحات سند ملکی، زمین، باغ و... که به نام فرد متقاضی یا همسر وی می‌باشد)
    • اجازه خروج (برای فرزندان زیر 18 سال: در صورتی که فرزندان هرکدام به طور جداگانه با پدر یا مادر سفر می‌کنند، اجازه خروج هر یک از طرفین  (ولی غایب)، به صورت محضری، این مدرک نیاز به مهر تایید وزارت امور خارجه دارد)
  • اسناد مالی
    • گردش حساب (گردش مالی 3 ماه منتهی به تاریخ وقت سفارت *که میانگین موجودی حساب طی دوره با مبلغ گواهی تمکن مالی هم خوانی داشته باشد* به زبان انگلیسی برای  هر نفر و ممهور به مهر بانک)
    • گواهی تمکن مالی (با حداقل 100 میلیون تومان موجودی برای هر نفر و ممهور به مهر بانک، به زبان انگلیسی و نرخ تبدیل یورو)
  • مبلغ واریزی سفارت(بصورت یورو)
  • ضمانت نامه بازگشت از سفر
    • جهت زوجین: 10 میلیون تومان برای هر مسافر
    • جهت خانواده ها
      • افراد بزرگسال همچون زوجین
      • فرزندان زیر 12 سال 5 میلیون تومان
    • افراد مجرد یا متاهلینی که تنها سفر میکنند: 15 میلیون تومان
  • پیش پرداخت (70 درصد کل مبلغ تور در زمان ثبت نام)

به "تور آلمان، تور برلین، ویزای توریستی آلمان، ویزای آلمان، تور آلمان 4روز برلین، تور آلمان تابستان 98، تور آلمان پاییز 98" امتیاز دهید

10 کاربر به "تور آلمان، تور برلین، ویزای توریستی آلمان، ویزای آلمان، تور آلمان 4روز برلین، تور آلمان تابستان 98، تور آلمان پاییز 98" امتیاز داده اند | امتیاز: 4.6 از 5
امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "تور آلمان، تور برلین، ویزای توریستی آلمان، ویزای آلمان، تور آلمان 4روز برلین، تور آلمان تابستان 98، تور آلمان پاییز 98"

16 دیدگاه

مهدی 22 اردیبهشت 1398

سلام برای رفتن به تور المان ایا پولی بعنوان ضمانت باید بدیم.
کلا شرایطش چجوریه

پاسخ به مهدی

کارشناس آوای بورالان24 اردیبهشت 1398

سلام ضمانت نامه بازگشت از سفر
جهت زوجین: 10 میلیون تومان برای هر مسافر
جهت خانواده ها
افراد بزرگسال همچون زوجین
فرزندان زیر 12 سال 5 میلیون تومان

پاسخ به کارشناس آوای بورالان

mojtaba 20 اردیبهشت 1398

سلام من با همسر یک تور آلمان میخواستم.برای تابستان.و میخواستم ببینم برای جفتمون چقدر ضمانت میخواد.و تور 9روز کلن هزینش چقدر میشه.با تشکر

پاسخ به mojtaba

کارشناس آوای بورالان21 اردیبهشت 1398

سلام مجتبی جان مشاورین ما با شما تماس خواهد گرفت

پاسخ به کارشناس آوای بورالان

جلیل 19 اردیبهشت 1398

با سلام،من برای خانواده ام در تابستان 98 قصد تدارک سفر توریستی آلمان رو دارم.از طریق آژانس شما چه کارهایی باید به ترتیب انجام بدهم.با سپاس

پاسخ به جلیل

کارشناس آوای بورالان21 اردیبهشت 1398

سلام جلیل جان مشاورین ما با شما تماس میگیرند و راهنمایی های لازم رو خدمت شما عرض میکنند

پاسخ به کارشناس آوای بورالان

وحید 28 فروردین 1398

سلام و عرض ادب ببخشید من برای اواخر شهریور 98 ویزا میخوام یا با تور باشه یا بدون تور .....میخواستم ببینم الان باید اقدام کنم یا چند ماهه دیگه؟

پاسخ به وحید

کارشناس آوای بورالان29 فروردین 1398

سلام پروسه زمانی برای دریافت ویزا از المان حدود 3تا5 ماه هستش و بهترین موقع برای اقدام همین زمان فعلی هستش

پاسخ به کارشناس آوای بورالان

فرشید 16 فروردین 1398

با سلام به همراه همسرم قصد سفر به آلمان به صورت توریستی دارم آیا برای هر دونفر لازم به تمکن مالی است یا فقط برای من کفایت میکند؟
اولین کاری که باید انجام دهم چیست و اینکه در صورت رد شدن درخواست در سفارت مبلغ پرداختی بابت بلیط و هتل چه تکلیفی دارد؟

پاسخ به فرشید

کارشناس آوای بورالان20 فروردین 1398

سلام سرپرست خانواده میتونه برای همه اعضا خانواده تمکن مالی ارائه بده ولی اگر همسر شما شاغل هستن بهتره که ایشون هم جداگانه تمکن ارائه بدن و در صورت رد شدن 10 درصد مبلغ کل قرار داد سوخت میشه و باقی مبلغ به شما برگردانده میشه

پاسخ به کارشناس آوای بورالان

فاطمه 17 اسفند 1397

باسلام-گواهی تمکن مالی اجباری؟
اگر100ملیون نداشته باشیم توی حسابمون چی؟
متوجه این قسمتش نمیشم؟
لطفا توضیح بدید

پاسخ به فاطمه

کارشناس آوای بورالان18 اسفند 1397

سلام بله جزو مدارکی هست که باید به سفارت تحویل داده بشه و اگر نباشه و یا مبلغ کافی موجود نباشه موجب ریجکت شدن میشه

پاسخ به کارشناس آوای بورالان

رضا 2 اسفند 1397

سلام اگه نخوایم از هتل استفاده کنیم از هزینه کم میشه یعنی فقط بلیط رفت وبرگشت وویزا استفاده کنیم

پاسخ به رضا

کارشناس آوای بورالان4 اسفند 1397

سلام برای اخذ ویزای شنگن توریستی حداقل چیزی که باید باهاش صادر بشه بلیط رفت و برگشت و هتل هستش

پاسخ به کارشناس آوای بورالان

فرامرز بخشی3 بهمن 1397

با سلام ویزا المان یک ماهه یا دو ماه توریستی به منظور دیدار اقوام از تیر98لغایت شهریور 98هزینش چقدر میشود و از کی باید اقدام نمود و چه مدارکی مورد نیاز میباشد.( فقط ویزا ) با تشکر

پاسخ به فرامرز بخشی

کارشناس آوای بورالان30 بهمن 1397

سلام ما ویزا تک اراعه نمیدیم و تور المان داریم که ویزا هم جزوش هست

پاسخ به کارشناس آوای بورالان
سوالتان را از کارشناس ما بپرسید، در صورتی که تمایل دارید با شما تماس گرفته شود، اطلاعات تماس خود را هم در فرم زیر درج نمایید (اطلاعات تماس شما در سایت نمایش داده نخواهد شد)
تلفن: 75284-021