تور جزایر قناری اسپانیا (تور تنریف 5 شب + مادرید 2 شب) تورجزایر قناری اسپانیا تابستان 97

فرصت دیدن جزایر قناری در یک تور اسپانیا، فرصتی است که برای مسافران مشتاق به سفر اروپا کمتر پیش می‌آید. جزایر قناری در مجاورت اقیانوس اطلس موقعیتی مناسب در اختیار شما قرار می‌دهد تا در تمامی فصول سال در زیباترین شهرهای اروپا همراه شود. در این تور 8 روز شما از جزیره رویایی تنریف (جزایر قناری) و پایتخت زیبای اسپانیا (شهر مادرید) دیدن خواهید کرد. بهترین هتل‌های این شهرها آماده پذیرایی از شما در مدت سفرتان هستند.

قیمت تور شامل مبلغ ریالی (بلیط هواپیما) + مبلغ ارزی مطابق جدول زیر میباشد

ID هتل ستاره RatingشهرمنطقهDBLSGLCWBCNB
1 Sol Tenerife 4* 7.6 تنریف Playa de las Americas 990€ 1,760€ 960€ 890€
Meninas Madrid 4* 8.1 مادرید Central
2 Mediterranean Palace 5* 8 تنریف Playa de las Americas 1,590€ 2,590€ 1,560€ 1,290€
Gran Melia Fenix 5*+ 8.9 مادرید Central
  • DBL: هر نفر در اتاق دوتخته
  • SGL: هر نفر در اتاق یک تخته
  • Ext-Bed: تخت اضافه
  • CWB: کودک 4 تا 12 سال با تخت
  • CNB: کودک 2 تا 4 سال بدون تخت
  • INF: نوزاد کمتر از دو سال
شناسه پکیج: 64

نکات و دانستنی‌های تور جزایر قناری اسپانیا (تور تنریف 5 شب + مادرید 2 شب) تورجزایر قناری اسپانیا تابستان 97

  • تاریخ به روز رسانی  20 خرداد 97
  • قیمت نوزاد زیر 2 سال 890.000 تومان + 190 یورو میباشد.
  • مدت زمان لازم جهت اخذ وقت مصاحبه 2 الی 4 هفته میباشد.
  • مبلغ واریزی سفارت و هزینه BLS بر عهده مسافر میباشد.
  • پرواز داخلی تنریف به مادرید بر مبنای ارزانترین پرواز محاسبه شده است

خدمات تور جزایر قناری اسپانیا (تور تنریف 5 شب + مادرید 2 شب) تورجزایر قناری اسپانیا تابستان 97

مدت و ترکیب تور
7 شب و 8 روز تنریف (5 شب) مادرید (2 شب)
خدمات تور
  1. پرواز ایرفلوت (تهران مسکو تنریف * مادرید مسکو تهران)
  2. اخذ ویزای شنگن اسپانیا با دعوتنامه معتبر توریستی
  3. پرواز داخلی تنریف به مادرید
  4. اقامت در هتلهای 4 و 5 ستاره تاپ به همراه صرف صبحانه
  5. ترانسفر فرودگاهی
  6. گشت نیم روزی تنریف
  7. راهنمای فارسی زبان
  8. بیمه مسافرتی سامان
مدارک مورد نیاز
  • اصل پاسپورت
    • اصل پاسپورت امضا شده با حداقل 7 ماه اعتبار از تاریخ پرواز
    • تمام پاسپورتهای قدیمی که ویزاهای معتبر همچون: کشورهای شنگن، انگلستان، استرالیا، کانادا و امریکا در آن درج شده است
  • عکس (2 قطعه 4 ×3  جدید که در سه ماه اخیر گرفته شده است، رنگی، پشت زمینه سفید و تمام رخ که 80 درصد عکس صورت فرد باشد)
  • مدارکی که نیاز به ترجمه به زبان اسپانیایی دارند (با مهر دارالترجمه کافی است)
    • پزشکان: پروانه مطب، دانش‌نامه و کارت نظام پزشکی
    • وکلا: پروانه وکالت
    • کسبه و بازاریان: جواز یا پروانه کسب
    • سازندگان ساختمان: مدارک مربوط به ساخت و ساز طی 10 سال گذشته، مانند قرادادهای مشارکت و مبایعه نامه ها
    • مشاغل دولتی: حکم استخدامی، گواهی اشتغال به کار از سازمان یا نهاد مربوطه، هر 6 فیش حقوقی (مربوط به 6 ماه آخر)
    • مشاغل غیر دولتی (صاحبان کسب و کار): روزنامه رسمی آگهی تاسیس، روزنامه رسمی آخرین تغییرات آن شرکت و معرفی نامه رسمی بر روی سربرگ با مهر و امضای مدیرعامل
    • مشاغل غیر دولتی (کارکنان): ارائه گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه بر روی سربرگ رسمی با مهر و امضای مدیرعامل، با ذکر میزان حقوق (لیست حقوقهای دریافتی 6 ماه آخر )
    • دانش آموزان، دانشجویان: نامه اشتغال به تحصیل از مدرسه و یا دانشگاه مربوطه
    • معلمان، اساتید و اعضای هیئت علمی دانشگاه: حکم استخدامی و نامه اشتغال به کار از مدرسه و یا دانشگاه مربوطه
    • نویسندگان: مجوز نشر و چاپ کتابهایی که طی ده سال اخیر به چاپ رسیده‌اند
    • شناسنامه (تمامی صفحات)
    • مدارک شغلی:
    • بیمه تامین اجتماعی (برگ سوابق بیمه تامین اجتماعی (تمام سوابق) که محل بیمه شدن باید مرتبط با مدارک شغلی ارائه شده باشد، بر روی سربرگ بیمه تامین اجتماعی که توسط شعبه مربوطه به صورت ممهور در بخش سوابق صادر می‌گردد)
    • سند ملکی (تمامی صفحات سند ملکی، زمین، باغ و... که به نام فرد متقاضی یا همسر وی می‌باشد)
    • اجازه خروج (برای فرزندان زیر 18 سال: در صورتی که فرزندان هرکدام به طور جداگانه با پدر یا مادر سفر می‌کنند، اجازه خروج هر یک از طرفین (ولی غایب)، به صورت محضری، این مدرک نیاز به مهر تایید وزارت امور خارجه دارد)
  • اسناد مالی (با توجه به تاکید سفارت اسپانیا بهتر است گردش حساب و تمکن مالی از یک حساب باشد و در صورتی که از دو حساب جداگانه میباشد، حسابی که تمکن مالی از آن صادر میگردد به همراه گردش موجودی از زمان افتتاح حساب باشد)
    • گردش حساب (گردش مالی 6 ماه منتهی به تاریخ وقت سفارت، که باید میانگین موجودی حساب با مبلغ تمکن مالی تناسب داشته باشد، به زبان انگلیسی برای هر نفر و ممهور به مهر بانک)
    • گواهی تمکن مالی (با حداقل 50 میلیون تومان موجودی برای هر نفر و ممهور به مهر بانک، به زبان انگلیسی و نرخ تبدیل یورو)
  • ضمانت نامه بازگشت از سفر (بعد از صدور ویزا دریافت خواهد شد)
    • جهت خانواده ها
      • زوجین: 50 میلیون تومان ضمانت نامه بانکی برای هر مسافر
      • فرزندان زیر 12 سال: 30 میلیون تومان ضمانت نامه بانکی
      • فرزندان بالای 12 سال 40 میلیون تومان ضمانت نامه بانکی
    • افراد مجرد یا افراد متاهلی که به تنهایی سفر میکنند: 70 میلیون تومان ضمانت بانکی
  • پیش پرداخت (70 درصد کل مبلغ تور در زمان ثبت نام)

به "تور جزایر قناری اسپانیا (تور تنریف 5 شب + مادرید 2 شب) تورجزایر قناری اسپانیا تابستان 97" امتیاز دهید

2 کاربر به "تور جزایر قناری اسپانیا (تور تنریف 5 شب + مادرید 2 شب) تورجزایر قناری اسپانیا تابستان 97" امتیاز داده اند | امتیاز: 3 از 5
امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با تور جزایر قناری اسپانیا (تور تنریف 5 شب + مادرید 2 شب) تورجزایر قناری اسپانیا تابستان 97

سوالتان را از کارشناس ما بپرسید، در صورتی که تمایل دارید با شما تماس گرفته شود، اطلاعات تماس خود را هم در فرم زیر درج نمایید (اطلاعات تماس شما در سایت نمایش داده نخواهد شد)
تلفن: 75284-021