تور کانادا 12 روز شرق کانادا (آبشار نیاگارا 2 شب +تورنتو 3شب +اتاوا 2شب + مونترال 4شب) تابستان 97

در تور کانادا  12 روز، زیباترین شهرهای شرق کانادا را خواهید دید، در این تور کانادا در ابتدا دو شب بیادماندنی را در کنار آبشار نیاگارا در بهترین هتل منطقه با موقعیتی منحصر بفرد سپری خواید کرد سپس به یکی از شهرهای فوق العاده زیبای کانادا یعنی تورنتو خواهیم رفت و 3شب را در آنجا سپری خواهیم کرد، شهر اتاوا و سپس مونترال در انتظار ما خواهد ماند تا 6شب بی بدیل را در آنها سپری کنیم. دیگر تورهای آمریکای شمالی را می‌توانید در صفحه تور کانادا ببینید.

قیمت تور شامل مبلغ بلیط (بصورت ریالی) + مبلغ ارزی مطابق جدول زیر میباشد

ID هتل ستاره شهرمنطقهDBLSGLCNBINF
1 Hilton Niagara Falls Tower 4* آبشار نیاگارا Fallsview 3,999$ 4,890$ 2,999$ 390$
Hilton Toronto 4* تورنتو Central
Hilton Lac-Leamy Otawwa 4* اتاوا Lake
Sheraton Montreal 4* مونترال Le Centre
  • DBL: هر نفر در اتاق دوتخته
  • SGL: هر نفر در اتاق یک تخته
  • Ext-Bed: تخت اضافه
  • CWB: کودک 4 تا 12 سال با تخت
  • CNB: کودک 2 تا 4 سال بدون تخت
  • INF: نوزاد کمتر از دو سال
شناسه پکیج: 1

نکات و دانستنی‌های تور کانادا 12 روز شرق کانادا (آبشار نیاگارا 2 شب +تورنتو 3شب +اتاوا 2شب + مونترال 4شب) تابستان 97

  • هتل و پرواز بصورت گارانتی میباشد
  • مبلغ ویزا در تور لحاظ نشده است.
  • در صورت درخواست ویزای کانادا امکان اخذ ویزای مولتی 5 ساله کانادا بصورت تضمین شده وجود دارد.
    • ویزای  کانادا با معتبرترین دعوتنامه توریستی از کانادا بصورت تضمین شده اخذ میگردد.
    • هزینه ویزای تضمین شده کانادا 1.490 دلار برای هر نفر در تمامی گروههای سنی میباشد.
    • خانواده های 4 نفر و بیشتر شامل 10 درصد تخفیف در قیمت ویزا خواهند بود.
  • مبلغ بلیط با توجه به زمان صدور آن حدود 6 الی 10 میلیون تومان خواهد بود

خدمات تور کانادا 12 روز شرق کانادا (آبشار نیاگارا 2 شب +تورنتو 3شب +اتاوا 2شب + مونترال 4شب) تابستان 97

تاریخ پرواز
20 تیر 24 مرداد 14 شهریور
مدت و ترکیب تور
11 شب و 12 روز آبشار نیاگارا (2 شب) تورنتو (3 شب) اتاوا (2 شب) مونترال (4 شب)
خدمات تور
  1. پرواز هواپیمایی Lufthansa (تهران فرانکفورت تورنتو * تورنتو فرانکفورت تهران)
  2. ترانسفر فرودگاهی و بین شهری
  3. اقامت در هتلهای 4 ستاره لوکس
  4. راهنمای ایرانی مستقر در کانادا
  5. گشتها مطابق برنامه سفر
  6. بیمه مسافرتی
مدارک مورد نیاز
  • اصل پاسپورت
    • امضا شده، با توجه به اینکه سفارت کانادا مدت اعتبار ویزا را مطابق با میزان اعتبار پاسپورت صادر میکند، جهت صدور ویزای 5 ساله حتما باید پاسپورت خود را قبل از رفتن به سفارت جهت مصاحبه تعویض نمایید تا حداکثر اعتبار لازم را داشته باشد
    • تمام پاسپورتهای قدیمی که ویزاهای معتبر همچون: کشورهای شنگن، انگلستان، استرالیا، کانادا و امریکا در آن درج شده است
    • جهت اقدام برای ویزای کانادا داشتن حداقل یک ویزا از کشورهای معتبر مورد اشاره، با مهر ورود و خروج طی سه سال گذشته، الزامی است
  • عکس (3 قطعه 4.5×3.5 جدید که در سه ماه اخیر گرفته شده است، رنگی، پشت زمینه سفید و تمام رخ)
  • مدارکی که نیاز به ترجمه دارند (با مهر دارالترجمه کافی است)
    • مدارک شغلی: 
      • پزشکان: پروانه مطب، دانش‌نامه و کارت نظام پزشکی
      • وکلا: پروانه وکالت
      • کسبه و بازاریان: جواز یا پروانه کسب
      • سازندگان ساختمان: مدارک مربوط به ساخت و ساز طی 10 سال گذشته، مانند قرادادهای مشارکت و مبایعه نامه ها
      • مشاغل دولتی: حکم استخدامی، گواهی اشتغال به کار از سازمان یا نهاد مربوطه، آخرین فیش حقوقی
      • مشاغل غیر دولتی (صاحبان کسب و کار): روزنامه رسمی آگهی تاسیس، روزنامه رسمی آخرین تغییرات آن شرکت و معرفی نامه رسمی بر روی سربرگ با مهر و امضای مدیرعامل
      • مشاغل غیر دولتی (کارکنان): ارائه گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه بر روی سربرگ رسمی با مهر و امضای مدیرعامل، با ذکر میزان حقوق
      • دانش آموزان، دانشجویان: نامه اشتغال به تحصیل از مدرسه و یا دانشگاه مربوطه
      • معلمان، اساتید و اعضای هیئت علمی دانشگاه: حکم استخدامی و نامه اشتغال به کار از مدرسه و یا دانشگاه مربوطه
      • نویسندگان: مجوز نشر و چاپ کتابهایی که طی ده سال اخیر به چاپ رسیده‌اند
      • برای فرزندان زیر 18 سال: در صورتی که فرزندان هرکدام به طور جداگانه با پدر یا مادر سفر می‌کنند، اجازه خروج هر یک از طرفین (ولی غایب)، به صورت محضری، این مدرک نیاز به مهر تایید وزارت امور خارجه دارد
      • برای خانومهای متاهل که به تنهایی و بدون همسرشان قصد سفر دارند
    • بیمه تامین اجتماعی (برگ سوابق بیمه تامین اجتماعی 6 ماهه آخر که محل بیمه شدن باید مرتبط با مدارک شغلی ارائه شده باشد، بر روی سربرگ بیمه تامین اجتماعی که توسط شعبه مربوطه به صورت ممهور در بخش سوابق صادر می‌گردد)
    • شناسنامه (تمامی صفحات)
    • کارت پایان خدمت
    • کارت ملی
    • سند ازدواج
    • سند ملکی (تمامی صفحات سند ملکی، زمین، باغ و... که به نام فرد متقاضی یا همسر وی می‌باشد)
    • اجازه خروج: برای فرزندان زیر 18 سال: در صورتی که فرزندان هرکدام به طور جداگانه با پدر یا مادر سفر می‌کنند، اجازه خروج هر یک از طرفین(ولی غایب)، به صورت محضری، این مدرک نیاز به مهر تایید وزارت امور خارجه دارد
  • اسناد مالی (بهتر است گردش حساب و تمکن مالی از یک حساب باشد و در صورتی که از دو حساب جداگانه میباشد، حسابی که تمکن مالی از آن صادر میگردد به همراه گردش موجودی از زمان افتتاح حساب باشد)
    • گردش حساب (گردش مالی 3 ماه منتهی به تاریخ وقت سفارت *که میانگین موجودی حساب طی دوره با مبلغ گواهی تمکن مالی هم خوانی داشته باشد* به زبان انگلیسی برای  هر نفر و ممهور به مهر بانک)
    • گواهی تمکن مالی (با حداقل 50 میلیون تومان موجودی برای هر نفر و ممهور به مهر بانک، به زبان انگلیسی و نرخ تبدیل یورو)
  • پیش پرداخت (کل مبلغ ریالی + 50درصد مبلغ ارزی در زمان ثبت نام)

تورهای مشابه با تور کانادا 12 روز شرق کانادا (آبشار نیاگارا 2 شب +تورنتو 3شب +اتاوا 2شب + مونترال 4شب) تابستان 97

به "تور کانادا 12 روز شرق کانادا (آبشار نیاگارا 2 شب +تورنتو 3شب +اتاوا 2شب + مونترال 4شب) تابستان 97" امتیاز دهید

34 کاربر به "تور کانادا 12 روز شرق کانادا (آبشار نیاگارا 2 شب +تورنتو 3شب +اتاوا 2شب + مونترال 4شب) تابستان 97" امتیاز داده اند | امتیاز: 4.6 از 5
امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با تور کانادا 12 روز شرق کانادا (آبشار نیاگارا 2 شب +تورنتو 3شب +اتاوا 2شب + مونترال 4شب) تابستان 97

1 دیدگاه

رامین18 بهمن 1396

باسلام من پاسپورت دارم بخوام باتور برم کانادا برنگردم میتونم اونجا واسه همیشه بمونم

پاسخ به رامین
سوالتان را از کارشناس ما بپرسید، در صورتی که تمایل دارید با شما تماس گرفته شود، اطلاعات تماس خود را هم در فرم زیر درج نمایید (اطلاعات تماس شما در سایت نمایش داده نخواهد شد)
تلفن: 75284-021