تور اتریش + فرانسه 8 روز (تور وین 4 شب + تور پاریس 3 شب) تابستان 97

تور 4 شب وین و 3 شب فراموش نشدنی در پاریس، این تور اتریش و تور فرانسه در تابستان 97 برایتان خاطره انگیز خواهد نمود. اگر بودن نام پاریس در این تور اروپا، برای گرفتن تصمیم در مورد رفتن به این تور کافی به نظر نمی آید، حضور در اروپا با ویزای توریستی شنگن، بازدید و اقامت در دو تا از بهترین شهرهای اروپا و اقامت در هتل های 4 ستاره با بهترین و ارزان‌ترین قیمت‌ها، ویژگی‌هایی است که می‌تواند تصمیم سفر با تور اروپا را برایتان خالی از تردید کند.

مبلغ تور شامل مبلغ بلیط (بصورت ریالی) + مبلغ ارزی مطابق جدول زیر میباشد

ID هتل ستاره RatingشهرمنطقهDBLSGLCWBCNBINF
1 InterContinental / Same 5* 8.1 وین Central 1,690€ 2,890€ 1,490€ 1,390€ 390€
Novotel La Defense / Same 4* 7.4 پاریس La Défense
  • DBL: هر نفر در اتاق دوتخته
  • SGL: هر نفر در اتاق یک تخته
  • Ext-Bed: تخت اضافه
  • CWB: کودک 4 تا 12 سال با تخت
  • CNB: کودک 2 تا 4 سال بدون تخت
  • INF: نوزاد کمتر از دو سال
شناسه پکیج: 60

نکات و دانستنی‌های تور اتریش + فرانسه 8 روز (تور وین 4 شب + تور پاریس 3 شب) تابستان 97

  • تاریخ به روز رسانی 19 تیر 97
  • ویزای شنگن از کشور اتریش با معتبرترین دعوتنامه توریستی اخذ میگردد
  • مبلغ واریزی سفارت بر عهده مسافر می باشد
  • مبلغ بلیط با توجه به تاریخ حدود 3.690.000 الی 4.690.000 تومان میباشد

خدمات تور اتریش + فرانسه 8 روز (تور وین 4 شب + تور پاریس 3 شب) تابستان 97

تاریخ پرواز
23 شهریور 6 مهر 20 مهر
مدت و ترکیب تور
7 شب و 8 روز وین (4 شب) پاریس (3 شب)
خدمات تور
  1. پرواز چارتر هواپیمایی اتریشی(تهران وین * وین پاریس * پاریس وین تهران)
  2. اخذ ویزای شنگن با معتبرترین دعوتنامه توریستی از اتریش
  3. اقامت در هتلهای 4 ستاره تاپ مرکز شهر به همراه صرف صبحانه
  4. ترانسفر فرودگاهی در وین و پاریس
  5. یک روز گشت کامل در وین و پاریس
  6. بیمه مسافرتی از اتریش
مدارک مورد نیاز
  • اصل پاسپورت
    • اصل پاسپورت امضا شده با حداقل 7 ماه اعتبار از تاریخ پرواز
    • تمام پاسپورتهای قدیمی که ویزاهای معتبر همچون: کشورهای شنگن، انگلستان، استرالیا، کانادا و امریکا در آن درج شده است
  • عکس (2 قطعه 4.5×3.5 جدید که در سه ماه اخیر گرفته شده است، رنگی، پشت زمینه سفید و تمام رخ)
  • مدارکی که نیاز به ترجمه به زبان آلمانی دارند (با مهر دارالترجمه کافی است)
    • پزشکان: پروانه مطب، دانش‌نامه و کارت نظام پزشکی
    • وکلا: پروانه وکالت
    • کسبه و بازاریان: جواز یا پروانه کسب
    • سازندگان ساختمان: مدارک مربوط به ساخت و ساز طی 10 سال گذشته، مانند قرادادهای مشارکت و مبایعه نامه ها
    • مشاغل دولتی: حکم استخدامی، گواهی اشتغال به کار از سازمان یا نهاد مربوطه، آخرین فیش حقوقی، معرفی نامه
    • مشاغل غیر دولتی (صاحبان کسب و کار): روزنامه رسمی آگهی تاسیس، روزنامه رسمی آخرین تغییرات آن شرکت و معرفی نامه رسمی بر روی سربرگ با مهر و امضای مدیرعامل
    • مشاغل غیر دولتی (کارکنان): ارائه گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه بر روی سربرگ رسمی با مهر و امضای مدیرعامل، با ذکر میزان حقوق، معرفی نامه
    • دانش آموزان، دانشجویان: نامه اشتغال به تحصیل از مدرسه و یا دانشگاه مربوطه
    • معلمان، اساتید و اعضای هیئت علمی دانشگاه: حکم استخدامی و نامه اشتغال به کار از مدرسه و یا دانشگاه مربوطه
    • نویسندگان: مجوز نشر و چاپ کتابهایی که طی ده سال اخیر به چاپ رسیده‌اند
    • معرفی نامه باید خطاب به سفارت اتریش باشد و به موقعیت شغلی، مدت زمان کار و اهداف سفر به اتریش در آن اشاره شود.
    • شناسنامه (تمامی صفحات)
    • مدارک شغلی:
    • بیمه تامین اجتماعی (برگ سوابق بیمه تامین اجتماعی 6 ماهه آخر که محل بیمه شدن باید مرتبط با مدارک شغلی ارائه شده باشد، بر روی  سربرگ بیمه تامین اجتماعی که توسط شعبه مربوطه به صورت ممهور در بخش سوابق صادر می‌گردد)
    • سند ملکی (تمامی صفحات سند ملکی، زمین، باغ و... که به نام فرد متقاضی یا همسر وی می‌باشد)
    • اجازه خروج (برای فرزندان زیر 18 سال: در صورتی که فرزندان هرکدام به طور جداگانه با پدر یا مادر سفر می‌کنند، اجازه خروج هر یک از طرفین  (ولی غایب)، به صورت محضری، این مدرک نیاز به مهر تایید وزارت امور خارجه دارد)
  • اسناد مالی (با توجه به تاکید سفارت بهتر است گردش حساب و تمکن مالی از یک حساب باشد و در صورتی که از دو حساب جداگانه  میباشد، حسابی که تمکن مالی از آن صادر میگردد به همراه گردش موجودی از زمان افتتاح حساب باشد)
    • گردش حساب (گردش مالی 6 ماه منتهی به تاریخ وقت سفارت *که میانگین موجودی حساب طی دوره با مبلغ گواهی تمکن مالی هم خوانی داشته باشد* به زبان انگلیسی برای  هر نفر و ممهور به مهر بانک)
    • گواهی تمکن مالی (با حداقل 50 میلیون تومان موجودی برای هر نفر و ممهور به مهر بانک، به زبان انگلیسی و نرخ تبدیل یورو)
  • مبلغ واریزی سفارت(بصورت یورو)
  • ضمانت نامه بازگشت از سفر
    • زوجین و فرزندان بالای 12 سال هر نفر 50 میلیون تومان ضمانتنامه بانکی یا 40 میلیون تومان وجه نقد
      • فرزندان زیر 12 سال 40 میلیون تومان ضمانت نامه بانکی یا 30 میلیون تومان وجه نقد
    • افراد مجرد و یا افراد متاهلی که به تنهایی به سفر میروند 70 میلیون تومان ضمانتنامه بانکی یا 60 میلیون تومان وجه نقد.
  • پیش پرداخت (کل مبلغ ریالی + 50 درصد  مبلغ ارزی در زمان ثبت نام)

به "تور اتریش + فرانسه 8 روز (تور وین 4 شب + تور پاریس 3 شب) تابستان 97" امتیاز دهید

5 کاربر به "تور اتریش + فرانسه 8 روز (تور وین 4 شب + تور پاریس 3 شب) تابستان 97" امتیاز داده اند | امتیاز: 3.8 از 5
امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با تور اتریش + فرانسه 8 روز (تور وین 4 شب + تور پاریس 3 شب) تابستان 97

1 دیدگاه

leila11 خرداد 1397

تور فرانسه ایتالیا که شهر ونیز جز سفر باشه در تاریخ اواخر فروردین اوایل اردیبهشت دارین یانه

پاسخ به leila
سوالتان را از کارشناس ما بپرسید، در صورتی که تمایل دارید با شما تماس گرفته شود، اطلاعات تماس خود را هم در فرم زیر درج نمایید (اطلاعات تماس شما در سایت نمایش داده نخواهد شد)
تلفن: 75284-021